Miljoenen doden: vaccinatie-expert waarschuwt voor ramp voor gevaccineerden

Datum:
 • dinsdag 17 mei 2022
 • in
 • Categorie: ,
 • In een interview waarschuwt de Belgische vaccinatiedeskundige en viroloog Geert Vanden Bossche: De vaccinaties, vooral van kinderen, moeten onmiddellijk worden stopgezet.

  14-5-2022


  Geneesmiddelen voor profylaxe en vroege behandeling van corona moeten onmiddellijk worden onderzocht en gebruikt. Anders wordt het de komende maanden gevaarlijk voor de gevaccineerden. Het virus zal muteren en de vaccinatie is de schuldige. In veel gevallen zal dit fataal zijn voor degenen die zijn ingeënt. Vanden Bossche waarschuwt dat landen met een hoge vaccinatiegraad een ramp tegemoet gaan, aldus Wochenblick.

  Vorig jaar waarschuwde hij voor vaccinatie tegen de pandemie om ontsnappingsvarianten niet te forceren. Hij had gelijk, zoals de omicron-variant laat zien, die iedereen meerdere keren kan besmetten, zelfs met korte tussenpozen. Er lijkt nu echter een nog slechter beeld naar voren te komen, een onvoorziene omvang van de naderende gezondheidscatastrofe die zelfs hem verbaast.

  Vaccinaties leiden tot gevaarlijke ontsnappingsvarianten

  De Corona-injecties leveren geen steriele immuniteit op en verstoren het aangeboren afweersysteem van het lichaam. De neutraliserende antilichamen van deze “eerste verdedigingslinie van het immuunsysteem” worden verdrongen door de infectiebevorderende antilichamen die door de Corona-injecties worden aangemaakt. Dit creëert een evolutionaire druk op het virus, die ertoe zal leiden dat het steeds sneller muteert, d.w.z. nieuwe varianten produceert. En die kunnen dan niet alleen besmettelijker, maar ook veel gevaarlijker worden.

  Onmiddellijke vaccinatiestop: de groep van niet-gevaccineerden moet zo groot mogelijk zijn

  Dit geldt echter alleen voor de gentherapie patiënten. Voor de niet-gevaccineerden blijft Omikron een training voor het immuunsysteem, legt Vanden Bossche uit. Dit komt doordat zij niet beschikken over deze infectiebevorderende antilichamen in hun bloed, veroorzaakt door de vaccinatie, maar kunnen vertrouwen op het aangeboren deel van het immuunsysteem, hun neutraliserende antilichamen. Volgens de vaccindeskundige is het bijzonder belangrijk dat de vaccinatiecampagnes onmiddellijk worden stopgezet en vooral dat geen kinderen worden gevaccineerd. Omdat alleen de niet-gevaccineerde kinderen en volwassenen na een vaccinatiestop voor natuurlijk verworven kudde-immuniteit zouden kunnen zorgen. Dit zou echter alleen mogelijk zijn binnen hun “groep”, zodat dit deel van de bevolking zo groot mogelijk moet worden gehouden.

  De catastrofe in volledig gevaccineerde landen begint zich al af te tekenen

  Dissident: Bla bla bla, ik heb geen zin meer om verder te vertalen. Wochenblick meldt verder dat er meer sterfgevallen zijn in de meest gevaccineerde landen: Zuid-Korea, Denemarken, Israël en Australië.

  Ja. Niet door varianten van een niet bestaand virus, maar omdat je aan elke willekeurige ziekte ten onder kan gaan als je immuunsysteem vernietigd is.

  Het virus bestaat niet, dus bestaan er ook geen varianten. Er is een veel simpeler verklaring voor wat er te gebeuren staat. De gif-injecties hebben het immuunsysteem vernietigd. En elk jaar hebben we een nieuwe griep-variant, daarom werken griepprikken ook niet, en de normale huis-. tuin-, en keukengriep wordt nu dodelijk voor mensen met een vernietigd immuunsysteem.

  Niet alleen griep wordt dodelijk. Mensen die genezen waren van kanker krijgen weer kanker. Het spike-eiwit veroorzaakt bloedklonters met alle gevolgen van dien. De lijst van aandoeningen die door het ‘vaccin’ veroorzaakt worden is eindeloos.

  Vanden Bossche houdt de mythe in stand dat covid bestaat, en dat doet het niet. En een paar Nederlandstalige ‘alternatieve’ sites die ik niet zal benoemen vertalen ook graag dit stukje van Wochenblick, omdat ze dan ‘miljoenen doden’ als clickbait in hun titel kunnen zetten.

  De waarheid is dat Covid niet bestaat en iedereen belazerd is.

  Kijk: Ook Pieter Borger zegt het; het corona-influenza virus doet wat een corona-influenza virus doet:


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen


  Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


   

  0 reacties :

  Een reactie posten