Hypocriete media Waarom pikt alleen de Story dat verhaal over Pechtold op?

Datum:
 • vrijdag 13 mei 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Hoe hypocriet zijn de media!
  12-5-2022


  Alexander Pechtold (D66) zou allerlei vrouwen naar bed hebben gelokt met beloftes over wat ze konden bereiken als ze dat zouden doen. Weekblad Story, normaal gesproken niet zo van het harde, politieke nieuws, pakte het verhaal op en wijdde er liefst drie pagina's aan. Een van de slachtoffers heeft aangifte gedaan tegen Pechtold en ze zegt niet de enige te zijn. Naast Story pakt niemand dit verhaal op. Hoe hypocriet zijn de media! Als zoiets bij de PVV of bij Forum voor Democratie zou gebeuren hebben we het wekenlang nergens anders over, maar is het land in rep en roer over wat vrouwen is aangedaan door Pechtold? Nee dus. De Story moet hier de kooltjes uit het vuur halen. Dan gaat er in journalistiek opzicht toch iets niet goed in Nederland?" Hele aflevering (editie 61) nu in je podcastapp en op NPO radio 2 https://www.nporadio2.nl/nieuws/podca...  Marianne Zwagerman  2 reacties :

  Anoniem zei

  Het bestaan van die roddelbladen is ook vreemd in het licht van de huidige 'factcheckers' en 'nepnieuwsbestrijding'. Decennialang heeft men deze bewezen leugenpers nooit wat structureels in de weg gelegd. Daarnaast wisten mensen heel goed, dat ze de Storyverhalen met een korreltje zout moesten nemen.

  Anoniem zei

  Het klopt dat de roddelbladen het nooit zo nauw genomen hebben met de waarheid, er is dus weinig veranderd ware het niet dat tegenwoordig bijna de hele media incl. de Staatsomroep zich naadloos hebben aangepast aan het niveau van die roddelbladen. Werkelijk geen leugen is tegenwoordig te gek bij de geschreven, maar ook de gesproken pers, je wordt er kotsmisselijk van.

  Een reactie posten