Davos: “Klimaatbeschermers” vliegen met 1500 (!) privéjets binnen

Datum:
 • vrijdag 27 mei 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  

  Davos: “Klimaatbeschermers” vliegen met 1500 (!) privéjets binnen

  Davos: “Klimaatbeschermers” vliegen met 1500 (!) privéjets binnen


  (Vertaling: E.J. Bron)

  De politiek-correcte show op het World Economic Forum (WEF) in Davos. Terwijl de wereldleiders over klimaat wauwelen, dat zogenaamd door CO2 bedreigd wordt, zijn ze zelf meerdere duizenden kilometers vanuit de hele wereld met privéjets binnengevlogen.

  “Klimaatbeschermer” David Attenborough heeft weliswaar de staats- en regeringschefs er in Davos toe opgeroepen om dringend maatregelen tegen de klimaatverandering te nemen, maar kennelijk heeft niemand geluisterd. Terwijl hij sprak, voorspelden experts dat er deze week tot 1500 (!) privéjets van en naar het vliegveld van het Zwitserse skioord zullen Davos zullen vliegen.

  Privéjet steeds groter

  Politici, economieleiders en lobbyisten nemen steeds grotere en duurdere vliegtuigen, aldus een analyse van de Air Charter Service, die vaststelde dat het aantal privéjets verleden jaar met 11% is toegenomen.

  Maandag waarschuwde de CO2-paus en zelfbenoemde natuuronderzoeker (eigenlijk is hij radiopresentator in Groot-Brittannië) David Attenborough dat “de Hof van Eden niet meer bestaat”, en riep de politieke en economische leiders ertoe op om zich opnieuw in te zetten voor de bestrijding van de klimaatverandering.

  Opmerking: Laten we God op blote knieën danken dat er na de door corona veroorzaakte iets rustiger geworden Greta Thunberg-geloofsgemeenschap ook hooggeplaatste persoonlijkheden zijn die zich zorgen maken om ons welzijn…

  Bron:
  unser-mitteleuropa.com

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  2 reacties :

  Anoniem zei

  David Attenborough is geen "zelfbenoemde natuuronderzoeker". Hij is bioloog.

  Anoniem zei

  David Attenborough is een seniele oude dwaas die allang de realiteit uit het oog verloren is. Als dergelijke mensen aanbeden worden door de BBC dan weet je, net zoals in Nederland bij de NOS, dat ze niet meer deugen.

  Een reactie posten