Dansen bij Jansen vaccin van Hugo de Jonge teruggetrokken door de FDA omdat het niet veilig is

Datum:
 • woensdag 11 mei 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Wat anders kun je verwachten van een bedrijf dat vaccins maakt, dat asbest in zijn babypoeder stopte. Denk je nou echt dat een bedrijf dat asbest in zijn kinderproducten stopt veilige vaccins zal maken?


  7-5-2022

  Hugo de Jonge heeft op achterbakse wijze kinderen verleid zich er mee in te laten spuiten en ze daarmee het risico op (dodelijke) bijwerkingen bezorgd, terwijl hij op dat moment al wist dat er geen sprake was van een nieuw virus, althans niet dodelijker dan de gewone huis-, tuin-, een keukengriep.

  Ze laten je nog steeds het vaccin nemen als je dat echt wilt, maar ze waarschuwen je dat het dodelijke bloedklonters veroorzaakt (ondanks dat het veilig en effectief is). Alleen kinderen, de doelgroep van Hugo de Jonge, mogen het nu niet meer krijgen.

  New York Times:

  In nog een tegenslag voor Johnson & Johnson’s coronavirusvaccin heeft de Food and Drug Administration donderdag het gebruik ervan beperkt tot volwassenen die de vaccins van Pfizer-BioNTech of Moderna niet kunnen of willen krijgen, vanwege bezorgdheid over de veiligheid.

  Het agentschap zei dat 60 gevallen van een zeldzame maar ernstige bloedstollingsstoornis zijn vastgesteld, waaronder negen sterfgevallen, op een totaal van ongeveer 18 miljoen toegediende doses. De actie komt ongeveer vijf maanden nadat de Centers for Disease Control and Prevention de vaccins van Moderna en Pfizer aanraadde boven die van Johnson & Johnson voor booster shots.

  De F.D.A. zei dat, door de risico’s van Johnson & Johnson’s vaccin af te wegen tegen de voordelen, het had besloten het gebruik ervan te beperken tot volwassenen die geen toegang hebben tot Pfizer’s of Moderna’s vaccins, of voor wie deze injecties niet “klinisch geschikt” zijn. Een voorbeeld zouden mensen zijn die een extreme allergische reactie op de andere twee vaccins hebben ervaren, zei het agentschap.

  Het zei het vaccin ook aan volwassenen zou kunnen worden gegeven die “anders geen Covid-19 vaccin zouden ontvangen”.

  Johnson & Johnson werd lang geleden overschaduwd door Pfizer en Moderna in de vaccinatiecampagne van de natie; de federale ambtenaren hebben gezegd de mRNA-vaccins die door die bedrijven worden geproduceerd zowel veiliger als efficiƫnter zijn.

  Nog veiliger en effectiever?

  Hoe is dat mogelijk?

  Ik dacht dat alle coronavirus vaccins perfect veilig en effectief waren?

  Hoe kan een perfect iets nog perfecter zijn dan een ander iets?

  Zeker niet door bloedstolsels te veroorzaken – Pfizer en Moderna doen dat natuurlijk ook.


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen

  Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:
  0 reacties :

  Een reactie posten