Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel, Rutte moet weer naar de Kamer komen voor sms'jesgate

Datum:
 • maandag 23 mei 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  De oppositie is woest nu Rutte weer de Kamer heeft voorgelogen.


  Mark Jongeneel 23-5-2022


  In een goed functionerende democratie kost het fout informeren van het parlement je de kop als minister-president. Oppositie wil een nieuw debat over sms'jesgate.

  Er lijkt maar geen einde te komen aan de serie leugens van minister-president Pinokia. Zei Rutte tijdens het debat over SMS-gate nog dat hij zijn Nokia-apparaat gebruikte om SMS-berichten te sturen, nu blijkt alweer dat hij daarover gelogen heeft. In een eerder interview met Linda de Mol heeft Rutte namelijk gesteld dat hij belt met een Nokia, maar al het overige berichtenverkeer doet met een iPhone. Deze premier hangt van list en bedrog aan elkaar.

  FVD is de onbetrouwbare premier spuugzat. Nederland verdient beter. Ook BVNL is klaar met minister-president Pinokia. “Nederland zit niet te wachten op een pathologische leugenaar die klaarblijkelijk heel wat te verbergen heeft, maar op een premier die daadkrachtig het land bestuurt en op wie het volk kan vertrouwen”, aldus BVNL-voorman Van Haga.

  Onvolledige informatie verstrekt

  Premier Rutte heeft er een handje van om de Tweede Kamer onvolledig te informeren en dat is vorige week bij het sms'jes debat weer gebeurd. Er bestaat wel degelijk een actieplan om informatievoorziening te verbeteren. “Er blijkt al een jaar een project en geld te zijn op het ministerie van Algemene Zaken (AZ) om SMS berichten beter op te slaan. Waarom werd dit plan niet voor het debat gedeeld met de Kamer en ook niet tijdens het debat toen collega-Kamerlid Omtzigt daarom vroeg?”, vraagt Van Haga zich af.

  De peilingen voor de coalitie zijn beroerd dus zij zullen Mark Rutte nooit laten vallen. Rutte zal deze leugen ook weer overleven. Het trieste feit hiermee is dat Nederland wordt gegijzeld door opportunistische globalisten.

  Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
  DDS

  0 reacties :

  Een reactie posten