2200 rijken en schonen in Spanje aangeklaagd – vaccinatiepaspoort op oneerlijke wijze verkregen – ook een farmaceutische baas

Datum:
 • zondag 29 mei 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Prominenten hebben blijkbaar geen zin in de gen-cocktail  2200 rijken en schonen in Spanje aangeklaagd – vaccinatiepaspoort op oneerlijke wijze verkregen – ook een farmaceutische baas

  (Door: Thomas Oysmüller – Vertaling: E.J. Bron)

  Prominenten hebben blijkbaar geen zin in de gen-cocktail

  Meer dan 2200 mensen worden er door de Spaanse politie van beschuldigd om zich tegen geld in het internationale vaccinatieregister te hebben laten registreren. Het bijzondere: ze behoren allemaal tot de rijken en schonen van de samenleving. Zelfs de president van een groot farmaceutisch concern wordt aangeklaagd.

  De Spaanse politie heeft 2200 mensen aangeklaagd die hun Covid-vaccinatiecertificaat vervalst hebben. Onder hen bevindt zich ook Jose Maria Fernandez Sousa-Faro, president van het grote Spaanse farmaceutische concern PharmaMar. In de akte van beschuldiging zouden zich uitsluitend prominenten en de Europese elites bevinden.

  Vaccinatiecertificaat kopen

  Tegen grote geldbedragen, aldus berichten Spaanse media, werd men in het nationale vaccinatieregister opgenomen. Sousa heeft meerdere duizenden dollars betaald om niet aan discriminatie blootgesteld te worden, maar toch geen mRNA-vaccin geïnjecteerd te krijgen.

  Politie rolt compleet netwerk op

  El Mundo” bericht dat de Spaanse politie een operatie uitgevoerd zou hebben en een netwerk van “prominenten en elites” blootgelegde, dat zich zou hebben onttrokken aan de vaccinatie. De chef van het netwerk zou een verpleger uit de universiteitskliniek La Paz (Madrid) zijn. Hij wordt er van beschuldigd meer dan € 200.000,- voor de registratie van meer dan 2200 mensen in het nationale vaccinatieregister geïnd te hebben. Berekent u zelf maar even de gemiddelde prijs.

  Netwerk strekt zich uit over heel Europa

  De verdachte zit op dit moment in voorarrest. Maar de verpleger bood wel degelijk “service”: de prijs was afhankelijk van de “maatschappelijke positie”. Hoe belangrijker men was, des te hoger was de prijs. Het netwerk zou zich over heel Europa uitstrekken en niet alleen Spanjaarden betreffen.

  Sporters, farmaceutische bazen en acteurs

  Ook tegen veel sportmensen wordt een onderzoek ingesteld: bijvoorbeeld tegen een verdediger van de hoogste voetballiga of tegen Fabio Díez Steinaker, vice-Europees kampioen en vijfde bij de Olympische Spelen in Sydney in het beachvolleybal. Dat zijn echter “kleine vissen”. Ook de 23-jarige Australische tennisser Alex de Minaur, op dit moment in de top-20 van de wereldranglijst, staat op de lijst.

  Ook een van de rijkste Spanjaarden op de lijst

  Behalve de president van het grote farmaceutische concern PharmaMar staat ook een van de rijkste mannen van Spanje, Trinitario Casanoya, op de lijst. Bovendien een bekende arts, evenals zangers en acteurs. Er zouden nog meer namen bekend kunnen worden. Het is het eerste geval in Europa dat in grote stijl vaccinatiebedrog onder de rijken en machtigen vaststelt. Uit die kringen hoorde men anders alleen maar dat de “vaccinatie veilig is en werkt”. Wie geen vaccinatie zou nemen, zou “onsolidair” zijn. PharmaMar heeft naar eigen zeggen “de strengheid van de wetenschap” als eigen principe. Waarschijnlijk heeft de president van het concern daarom het vaccinatiecertificaat gekocht.

  De zaak toont eens temeer de sociale perspectieven van de corona-politiek: wie niet wilde buigen voor de vaccinatiedruk en de sociale uitsluiting niet wilde accepteren, maar wel over genoeg geld en netwerken beschikte, die kocht het certificaat gewoon. De verpleegster in het ziekenhuis of de caissière bij de supermarkt moest zich gewoon laten vaccineren of was haar baan kwijt.

  Bron:
  wochenblick.at
  Door: Thomas Oysmüller

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  2 reacties :

  gemma zei

  Hoogmoed komt voor de val....en geduld is een schone zaak.

  Anoniem zei

  Het zal een hele klus worden om onafhankelijke rechters te vinden. Als de rechters in Spanje van hetzelfde niveau zijn als in Nederland dan hebben de 2200 prominenten geen enkele reden om zich zorgen te maken.

  Een reactie posten