Politieagente lucht haar gemoed: “Slechts een klein gedeelte zijn werkelijk Oekraïense vluchtelingen”

Datum:
 • zaterdag 2 april 2022
 • in
 • Categorie:
 •  Onder de migranten bevinden zich grote families, die volgens de federale politie behoren tot de Sinti en Roma.
  Politieagente lucht haar gemoed: “Slechts een klein gedeelte zijn werkelijk Oekraïense vluchtelingen”


  (Vertaling: E.J. Bron)

  Waar sinds het begin van de Oekraïne-crisis steeds opnieuw voor gewaarschuwd wordt, bevestigt nu een agente van de federale politie na een gewelddadig incident in een onderkomen voor vluchtelingen in München: “Slechts een klein gedeelte zijn werkelijk Oekraïense vluchtelingen.” Onder de migranten zouden zich grote families bevinden, die tot de Sinti en Roma behoren en met splinternieuwe Oekraïense paspoorten Duitsland binnenstromen.

  Het aantal mensen dat vanuit de Oekraïne Duitsland binnenkomt, is al lang niet meer te overzien en ook niet bekend. Op grond van de weigering van de links-radicale Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Nancy Faeser (SPD), om aan de grenzen de aankomende mensen te controleren en te registreren, wandelen duizenden niet-Oekraïners volledig ongehinderd de Duitse sociale hangmatten binnen.

  Om welk personeel het gaat, dat Faeser en Co. naar Duitsland heeft uitgenodigd, kon vorig weekend in München beoordeeld worden. Want daar kwam het in een onderkomen voor vluchtelingen op de Marsplatz 8 tot tumultueuze taferelen, toen meer dan 50 personen – deels bewapend met ijzeren staven en stoelen – de veiligheidsmedewerkers daar bedreigden. Nadat vastgesteld werd dat enkele van de migranten schurft hebben, zouden ze van elkaar gescheiden worden. Daarna escaleerde de situatie. Een bewaker moest pepperspray gebruiken. Er werden ongeveer 30 politiepatrouilles ingezet. Tegen twee mannen (32, 33) werd vanwege een bijzonder zwaar geval van landvredebreuk aangifte gedaan. Tegen een 24-jarige wegens het gevaarlijk toedienen van lichamelijk letsel. Er werden 30 volwassenen en 70 kinderen naar Pasing verplaatst, berichtte de “Bild-Zeitung” hierover.

  Een agente van de federale politie spreekt tegenover de krant uit, waarop critici sinds het begin van de Oekraïne-migratie wijzen: “Slechts een klein deel zijn werkelijk Oekraïense vluchtelingen”. Onder de migranten bevinden zich grote families, die volgens de federale politie behoren tot de Sinti en Roma. “Die hebben splinternieuwe Oekraïense paspoorten, die ook echt zijn. Op dit moment verdient iemand in de Oekraïne daar heel veel geld aan.” Bovendien zouden tolken vaststellen dat lang niet alle vluchtelingen uit de Oekraïne werkelijk Oekraïens spreken. Hedwig Thomalla, woordvoerster van de afdeling Sociale Zaken, bevestigt: “Er bevinden zich onder de gevluchte personen families, die Romaans met elkaar spreken, de taal van de Roma.”

  De toestanden in het door de belastingbetaler gefinancierde onderkomen nemen steeds absurdere vormen aan. In een ander onderkomen kwam het zaterdagavond tot een seksueel delict. Twee kinderen van 11 en 14 jaar hadden een 15-jarige het toilet ingetrokken en haar broek en onderbroek naar beneden gedaan. “Wat denkt u dat er in deze onderkomens gebeurt? Er wordt veel vernield en vervuild. De brutaliteit is dat de stad zich in het weekend niet meer verantwoordelijk voelt en de leiders van de instellingen de politie bellen”. Er zouden ook gevallen zijn waarbij vrouwen en kinderen werden bestolen, aldus de federale agente, die om begrijpelijke redenen graag anoniem wil blijven.

  Bron:
  journalistenwatch.com

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (
  www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten