Inflatie in Duitsland meer dan 30 procent – hoogste sinds 1949

Datum:
 • vrijdag 22 april 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • De wereldelites hebben de wereldeconomie vernietigd. De inflatie bereikt historische hoogten na de covid-hoax.


  22-4-2022


  De VS heeft historische inflatiehoogtes bereikt, die in 50 jaar niet zijn voorgekomen. Sommige inflatiemetingen hebben we nog nooit eerder gezien.

  Nu bereikt Duitsland een inflatie van historische omvang.

  The Conservative Treehouse:

  De Duitse regering heeft haar versie van de producentenprijsindex voor de inflatie bekendgemaakt, en zij meldt een inflatie van 30,9% voor producten die de Duitse fabrieken verlaten. [Dat is de hoogste inflatie sinds kort na de tweede wereldoorlog.

  De inflatie wordt vooral aangewakkerd door de energiekosten, die meer dan 80% hoger liggen dan vorig jaar. De totale inflatie van elk land wordt echter ook bepaald door de uitgaven van de centrale bank tijdens de zelf-destructieve economische covid-lockdowns. Hoe meer een regering uitgeeft aan subsidies, hoe meer geld ze drukken, hoe meer ze hun geld devalueren en dus hoe hoger hun huidige inflatiecijfer.

  Duitsland is de grootste economie in de Europese Unie. Dit inflatieniveau in Duitsland heeft grote gevolgen.

  Ten eerste, met dit niveau van energie-inflatie kan Duitsland het zich niet veroorloven te stoppen met het kopen van Russische energieproducten. Er is geen manier voor Duitsland om zich aan te sluiten bij de westerse sancties tegen olie en gas of deze te verhogen, ze hebben het nodig om voldoende te blijven. Duitsland is afhankelijk van Russische energie.

  Ten tweede, nu de Duitse economie zo kwetsbaar is en Duitsland zo afhankelijk is van Russische energie, zal Duitsland zich verder moeten distantiëren van elke hulp aan Oekraïne. Op de achtergrond van de westerse stemmen die al boos zijn op Duitsland omdat het niet meer steun biedt aan Oekraïne, verklaart hun economische kwetsbaarheid hun onwil. De proxy-oorlog van de VS tegen Rusland is helemaal niet in het voordeel van Duitsland.

  Wat die Amerikanen van The Conservative Treehouse niet begrijpen, is dat zelfmoord het doel is van de Duitse elite. Al decennia.

  Bovendien is inflatie heel nuttig voor de machthebbers. Het inflateert de enorme schulden weg en verarmt het volk. Degenen die het dichtst bij de geldprinter staan, hebben er geen last van.


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen  Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:  0 reacties :

  Een reactie posten