Hoe we in Nederland bespeeld zijn en hoe de wetten zijn overtreden door instanties die ons zouden moeten beschermen

Datum:
 • zaterdag 9 april 2022
 • in
 • Categorie: , , , ,
 •  We worden als terroristen bespioneerd en het kabinet wil dat legaliseren met en rommelwet.  Dat dient volgens de onderzoekers maar één doel: het achteraf legaliseren van jarenlange illegale praktijken.


  Robin de Boer   9-4-2022


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 03:05

  De overheid volgt burgers al jaren, ook al voor corona. Mensen worden niet alleen gevolgd, maar ook geïntimideerd door trollen, die door de overheid worden aangestuurd. De Tweede Kamer wordt niet of verkeerd ingelicht, blijkt uit spitwerk van Wouter Aukema, Marc van der Vegt, Daniël van der Tuin en Cees van den Bos.

  Toenmalig minister van Defensie Bijleveld zei in november 2020 dat het Land Information Manoeuvre Centre (LIMC) was opgericht ten behoeve van de coronacrisis. Via dit centrum houdt defensie de eigen bevolking in de gaten. Uit vrijgegeven Wob-documenten blijkt echter dat het LIMC al in 2019 is opgericht, dus vóór de coronacrisis. Bijleveld verspreidde desinformatie.

  De minister schreef voorts dat het LIMC een tijdelijk experiment is. Ter voorbereiding op de oprichting van het LIMC is het personeel in 2017 zes weken op training geweest in Litouwen.

  Ruim een half jaar eerder

  Daarnaast beweerde de minister pas in november 2020 te zijn gebrieft over het LIMC. Uit de Wob-stukken komt naar voren dat de minister ruim een half jaar eerder al werd gebrieft. Nog meer desinformatie.

  BBB-voorvrouw Caroline van der Plas vroeg minister van Justitie Yesilgoz hoe het kan dat meerdere ministeries Kamerleden volgen, bespioneren en omgevingsanalyses van hen maken. Ze wilde ook weten welke rol de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) daarbij speelt.

  Volgens minister Yesilgoz heeft de NCTV hier niets mee te maken en staat hun logo op de documenten omdat het een coördinerende dienst is van alle integrale departementen.

  Opdrachtgever

  Dat terwijl in de Wob-documenten wordt gesproken over ‘mogelijkheden inzet LIMC ondersteuning NCTV en/of Interdepartementale werkgroep Desinformatie’. Ook maken de stukken duidelijk dat de NCTV data levert aan het LIMC. NCTV is bovendien de opdrachtgever. Zo valt te lezen: “Hierdoor blijft het kennelijk onduidelijk wat het LIMC nu eigenlijk precies gaat doen en hoe dat aangestuurd wordt door de NCTV.” Nog meer desinformatie.

  Het LIMC blijkt politiemedewerkers aan te sturen die beroepsmatig op social media actief zijn, de situatie monitoren en daarbij vooral kijken naar oproepen om activiteiten uit te gaan voeren, denk aan demonstraties, blokkades en zelfs petities. Daar is overigens geen wettelijke grondslag voor.

  Jarenlange illegale praktijken

  Het onderzoeksteam stelt vast dat de overheid geen wetenschap, maar desinformatie produceert, dat de coalitie polariseert en saboteert en dat de media een spreekbuis zijn. De Tweede Kamer is niet in staat haar controlerende taak uit te voeren.

  We worden als terroristen bespioneerd en het kabinet wil dat legaliseren met en rommelwet. Dat dient volgens de onderzoekers maar één doel: het achteraf legaliseren van jarenlange illegale praktijken.

  0 reacties :

  Een reactie posten