“Globaal Fascisme”: Mede-uitvinder van mRNA, Dr. Malone, geeft uitsluitsel over de globalistische agenda van het WEF

Datum:
 • dinsdag 5 april 2022
 • in
 • Categorie: , , , , ,
 •  

  “Globaal Fascisme”: Mede-uitvinder van mRNA, Dr. Malone, geeft uitsluitsel over de globalistische agenda van het WEF


  (Vertaling: E.J. Bron)

  In een bezienswaardig interview met de alternatieve Canadese nieuwssite “Rebel News” zette de mede-uitvinder van mRNA en alom bekende criticus van de corona-vaccinaties, Dr. Robert Malone (foto), de plannen van de wereldwijd agerende globalisten en elites, vooral die rondom het omstreden World Economic Forum (WEF), uiteen.

  Er dreigt lijfeigenschap in een technocratisch-fascistische dictatuur

  Malone benadrukte onlangs zijn ondersteuning voor het Canadese truckerskonvooi en hun in de hele wereld gevolgde vrijheidsstrijd tegen de medische tirannie. Hij zette eveneens uiteen hoe deze beweging het “plompe totalitarisme” van de “Great Reset” van het WEF ondermijnt.

  “Voor mij is het de benadrukking van de vrachtwagenchauffeurs op medische autonomie”, zei Malone. “De wetenschap staat aan de kant van de Canadese en Amerikaanse truckers.”

  “Wat er aan de andere kant uitkomt, hangt er echt van af of de mensen persoonlijke autonomie waarderen, en het hangt er van af of ze bereid zijn op te staan en ervoor te vechten – of dat ze het ermee eens zijn om lijfeigenen in een techno-fascistische situatie te worden, waarin de globale financiële elite alles controleert wat men doet. Is dat de wereld waarin u wilt leven? Is dat de wereld waarin u uw kinderen wilt laten leven? Want dat is het wat e rop het spel staat.

  Corporatisme en fascisme

  Malone wees er bovendien op dat het WEF-model van de “Great Reset” in principe een bijgeschaafde vorm van het ondernemingsfascisme is, dat voor het eerst door de Italiaanse dictator van de Tweede Wereldoorlog, Benito Mussolini, werd geschetst.

  “Er bestaat een citaat dat aan Benito Mussolini wordt toegedicht en dat betrekking heeft op deze logica van publiek-private partnerschappen en de fusie tussen ondernemingen en de staat: hij noemt het fascisme”, verklaarde Malone.

  “De uitvinder van het fascisme noemde nadrukkelijk dezelfde logica: dat er een alliantie, een partnerschap – een fusie – tussen de belangen van de staat en de globale regering zou moeten bestaan.”

  Hij stelde zelfs voor dat een beter begrip dan fascisme “corporatisme” is; dat is het wat het WEF probeert, vaart te zetten achter een globaal fascisme – een globaal corporatisme – ze verbergen het niet. Ze gebruiken andere woorden, maar ik ben er zeer op bedacht om duidelijke taal te spreken, die de mensen begrijpen, en de dingen niet achter hoogdravende woorden te verstoppen”, voegde hij er aan toe.

  De oprichter van het WEF, Klaus Schwab, sprak onlangs op de Global Government Summit om te werven voor de “Great Reset”, en benadrukte dat de ”Covid-crisis” de perfecte vector zou zijn om de energie-, voedingsmiddelen- en aanvoerketensystemen in het kader van de door hem zo genoemde “Vierde Industriële Revolutie” volledig te veranderen. Meermaals werd op de “wereldregering top” in Dubai, waaraan nauwelijks aandacht werd geschonken in de media, ook openlijk van de “Nieuwe Wereld Orde” gesproken, waarin we ons nu zouden bevinden.

  Interview met Dr. Malone (video):

  Bron:
  unser-mitteleuropa.com

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)


  0 reacties :

  Een reactie posten