blckbx today (19.00 uur): RIVM verspreidt desinformatie, beslaglegging op panden juridisch mogelijk door noodrecht en meer...

Datum:
 • maandag 4 april 2022
 • in
 • Categorie:
 • Bekijk de volledige uitzending van blckbx today


  Zie hier      maandag 4-4-2022 19.00 uur


  Het RIVM verspreidt zelf desinformatie over corona op haar eigen website, de Rijksoverheid lanceerde vandaag het Ondersteuningsteam Uithuisgeplaatste Toeslagenaffaire voor de ruim 1100 gedupeerde kinderen en beslaglegging op panden is nu juridisch mogelijk door invoering van het noodrecht; dat en meer in blckbx today.


  Maandag 4 april 2022


  In de uitzending van vanavond onder andere:

  -Het RIVM blijkt zelf corona desinformatie te verspreiden via hun website. In onze reportage wordt duidelijk hoe dit zit.


  -De Rijksoverheid lanceerde vandaag "Het Ondersteuningsteam Uithuisgeplaatsten Toeslagenaffaire", speciaal voor de ruim 1100 gedupeerde kinderen die nog steeds niet terug zijn bij hun ouders. Dit nieuwe online platform lijkt vooralsnog van weinig daadkracht te getuigen.


  -De Wet Verplaatsing Bevolking is afgelopen vrijdag in werking getreden en roept inmiddels veel vragen op. Beslaglegging op en het vorderen van panden is daarmee juridisch mogelijk


  -Aan de desk staan onderzoeksjournalist Daan de Wit, blckbx-redacteur Bas Reijnierse, verslaggever Erwin Taams en presentator Bjorne Willemsen.


  -Presentatie: Flavio Pasquino


  Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur


  Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.


  blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

  Kijken dus en deel blckbx today in jouw eigen omgeving!


  Over Stichting blckbx


  Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.  


  Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.


  Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.


  blckbx

  0 reacties :

  Een reactie posten