Wat is het World Economic Forum van plan in Nederland? ‘Dit is het einde van onze vrijheid’

Datum:
 • vrijdag 25 maart 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Er is sprake van een wereldwijde samenzwering tegen het volk.  Robin de Boer 25-3-2022

  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 03:16

  Die samenzwering wordt gedomineerd door een contract, de Agenda 2030, stelt advocaat Arno van Kessel in een video van De Vrije Omroep.

  De Agenda 2030 is in 2015 door Mark Rutte ondertekend in New York en is vervolgens niet aan het Nederlandse parlement voorgelegd, weet Van Kessel. “Het Nederlandse volk is dus formeel onwetend. Dat is ernstig, want de Agenda 2030 heeft een enorme impact op ons leven.”

  In 2030 moeten de ondertekenaars voldoen aan 17 zogeheten duurzame ontwikkelingsdoelstellingen, die niet ten bate, maar ten koste zijn van ons. “Het gaat ons 100 procent beperken en het gaat ons 100 procent onze vrijheid kosten.”

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Heel belangrijk

  De agenda is ook gekoppeld aan het boek van Klaus Schwab uit 2017, getiteld ‘De Vierde Industriële Revolutie’. Onderdeel van de agenda is een vaccinatiepaspoort voor EU-burgers. De Europese Commissie wil dit jaar iedere EU-burger voorzien van zo’n vaccinatiepaspoort. Dit is de indirecte vaccinatieverplichting, aldus Van Kessel.

  De advocaat zegt verder dat zorgminister Ernst Kuipers in mei naar Davos vliegt om twee contracten te ondertekenen: één met de Wereldgezondheidsorganisatie en een contract met de Europese Commissie. Hij gaat daar aangeven dat Nederland geen bezwaar heeft tegen het Europese vaccinatiepaspoort, zegt Van Kessel.

  “Heel belangrijk. Dit is het einde van onze vrijheid,” benadrukt hij.

  Dit zijn geen complottheorieën

  Daarnaast is men in 2018 begonnen met het plaatsen van 5G-masten, ter voorbereiding op het internet der dingen. “Alles wordt aan het internet gekoppeld via het 5G-netwerk en ze zijn al bezig met 6G,” licht de advocaat toe.

  Van Kessel wijst erop dat wetenschappelijk is bewezen dat grafeenoxide één van de hoofdbestanddelen van de coronaprikken is. “Grafeenoxide is een supergeleider en communiceert met 5G en je smartphone. Dit zijn geen complottheorieën.”

  Hij verwijst naar een patent dat gaat over de transformatie van ons als vrije mens naar een transhumaan wezen middels vaccinaties. Dit klinkt bizar, maar je kunt gewoon lezen wat ze van plan zijn, zegt Van Kessel.

  Blijf hier ver vandaan

  Volgens het patent moeten politieagenten, brandweerlieden, zorgmedewerkers en ambtenaren met voorrang ingeënt worden. Waarom? “Er wordt gesproken over gehoorzaamheid, dus zij dienen kennelijk te gehoorzamen aan het systeem.”

  Het patentrecht beschrijft exact wanneer er een boosterprik moet worden toegediend. Die boosterprik wordt toegediend op basis van een signaal dat jouw lichaam geeft aan de smartphone, de smartphone zendt het naar het 5G-netwerk en vervolgens wordt er een afspraak voor je gemaakt. “Dit klinkt bizar, maar de feiten liegen er niet om. Dit is hele serieuze stof.”

  “Word alsjeblieft wakker en blijf hier ver vandaan.”
  0 reacties :

  Een reactie posten