Vuurwerk: Canadese premier Trudeau in Europees Parlement uitgemaakt voor dictator

Datum:
 • donderdag 24 maart 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  De Canadese premier Justin Trudeau was deze week te gast in het Europees Parlement.


  Robin de Boer 24-3-2022 


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:43

  De Canadese premier Justin Trudeau was deze week te gast in het Europees Parlement. EuroparlementariĆ«r Mislav Kolakusic gaf hem de wind van voren. Canada, ooit een symbool van de moderne wereld, is de afgelopen maanden onder uw quasi-liberale laars verworden tot een symbool van mensenrechtenschendingen, zei hij tegen Trudeau.

  Dictatuur van de ergste soort

  We hebben gezien hoe u vrouwen vertrappelt met paarden, hoe u bankrekeningen blokkeert van alleenstaande ouders zodat ze niet eens schoolgeld en de medicijnen van hun kinderen; gas, water en licht; en hun hypotheek kunnen betalen, zei Kolakusic.

  U ziet dit wellicht als liberale methoden, maar veel wereldbewoners zien dit als een dictatuur van de ergste soort, benadrukte het Europarlementslid. Hij wees erop dat de wereldburgers elk regime kunnen tegenhouden dat de vrijheid van mensen wil vernietigen door middel van bommen of schadelijke farmaceutische producten. Hoe? Door zich te verenigen.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Terroristen

  Ook EuroparlementariĆ«r Christine Anderson gaf de Canadese premier niet bepaald een warm welkom. “U bent een schande voor elke democratie,” zei Anderson, die Trudeau beschuldigde van het schenden van mensenrechten, democratie en de rechtsstaat.

  “Een premier die de Chinese dictatuur openlijk bewondert, die fundamentele rechten met voeten treedt door zijn eigen burgers te vervolgen en criminaliseren als terroristen, enkel en alleen omdat ze opstonden tegen zijn verknipte idee van democratie, zou dit parlement niet mogen toespreken,” sprak Anderson.

  (Video verwijderd? Klik hier...)  1 reacties :

  Anoniem zei

  Trudeau is van het niveau Rutte, Macron, Merkel, enz. Het zijn verraders van hun eigen volk en er wordt ze geen strobreed in de weg gelegd door het domme laffe volk van de EU.

  Een reactie posten