The Lancet bevestigt complottheorie – Virus is nooit geïsoleerd en de PCR-test zegt niks

Datum:
  • dinsdag 22 maart 2022
  • in
  • Categorie:
  •  Lancet RM publiceert artikel waarin staat dat het virus niet geïsoleerd was en dat de C19-golven slechts artefacten van valse positieven waren!


    22-3-2022


    Waarom publiceert Lancet nu “samenzweringstheorie”-praatjes waar anderen de afgelopen 2 jaar de schuld van hebben gekregen????

    De auteurs zeggen dat zij het virus nooit hebben geïsoleerd, weg van alle andere bronnen van genetisch materiaal, en dat zij nooit een virus hebben laten isoleren toen zij de PCR-test ontwikkelden. Wat hebben ze dan wel gedaan? Ze hebben het virus genoom uitgevonden op een computer.

    “wij constateren dat het genetisch materiaal computationeel is geïdentificeerd zonder een isolaat van de betrokken virusdeeltjes te bereiden … wij moeten concluderen dat de vermeende genetische code van het SARS-CoV-2-virus niet juist is geïdentificeerd”.

    Er was nooit een nieuw virus, er was een computermodel. Corona is de griep heb ik altijd gezegd. En The Lancet bevestigt dat nu. I told you so …

    Legitim.ch:

    EXPLOSIEF Lancet artikel: SARS-CoV-2 is een gebrekkig computermodel!

    Het wetenschappelijke artikel “The Lancet Respiratory Medicine: Role of exosomes in false-positive covid-19 PCR” gaat in de kern over de rol van exosomen in verband met vals-positieve PCR-testresultaten. De onderzoekers voeren een betrekkelijk nauwgezette boekhouding van de vervalste statistieken en bevestigen veel van wat reeds door alternatieve media en kritische wetenschappers aan het licht is gebracht.

    Opmerking: De functie van exosomen is tot dusver weinig onderzocht. Het wordt echter door de orthodoxe geneeskunde als veelbelovend beschreven. Exosomen worden afgescheiden door zieke cellen. Ze dienen voor cellulaire communicatie en als transportmiddel voor toxines en afvalproducten. (cf. Cellulaire en Moleculaire Levenswetenschappen). In 2003 werd de gerenommeerde Johns Hopkins professor en AIDS onderzoeker, James Hildreth, in de JCB als volgt geciteerd: “Het virus is letterlijk een exosoom.” Op grond van deze bevindingen stelde de Amerikaanse arts en onderzoeker dr. Andrew Kaufman dat de PCR-test niet op virussen test, maar op exosomen, en dat wij bijgevolg niet ziek worden van SARS-CoV-2, maar van conventionele ziekten die abusievelijk als SARS-CoV-2 worden geregistreerd.

    Hoewel de stelling van Kaufman door virologen wordt verworpen, wordt hij op essentiële punten bevestigd door de hierboven geciteerde publicatie. De onderzoekers concludeerden bijvoorbeeld dat de PCR-test momenteel in vivo een nul-specificiteit heeft omdat hij in plaats van op SARS-CoV-2 te testen, abusievelijk exosomen detecteert:

    De in PCR-tests getelde RNA-code, die vroeger werd toegeschreven aan SARS-CoV-2, behoort in plaats daarvan tot een door de ademhalingsziekte veroorzaakte immuunrespons van menselijke cellen waarbij exosomen vrijkomen en PCR-testresultaten worden vervalst. PCR-tests hebben geen specificiteit vanwege het exosoom RNA in vivo.

    Hoe is het mogelijk dat de test in vitro (onder kunstmatige omstandigheden) betrouwbare resultaten oplevert en in vivo (onder natuurlijke omstandigheden) volledig faalt? Het antwoord van de onderzoekers heeft alles:

    Om deze tegenstrijdigheid op te lossen, zij erop gewezen dat alle tests (en vaccins) zijn geproduceerd met gebruikmaking van de genetische informatie die door de ontdekkers van SARS-CoV-2 in de desbetreffende databanken is gepubliceerd.

    Wanneer men de desbetreffende publicaties bekijkt, stelt men vast dat het relevante genetische materiaal computationeel werd geïdentificeerd zonder een isolaat van de relevante virusdeeltjes te produceren en zonder deze fysiek te scheiden van andere dragers van genetisch materiaal die in de biologische monsters aanwezig zouden kunnen zijn.

    Aangezien tests bij mensen met andere ademhalingsziekten vals-positieve resultaten lijken op te leveren, concluderen wij dat de vermeende genetische code van SARS-CoV-2 verkeerd geïdentificeerd is en in plaats daarvan behoort tot iets dat RNA bevat en geproduceerd wordt door de epitheelcellen van de menselijke luchtwegen die te maken krijgen met ademhalingsziekten, d.w.z. exosomen, zoals hierboven beschreven.

    Merk op dat identieke exosomen worden gedetecteerd in longontsteking van bacteriële oorsprong.

    Kortom, de vermeende ontdekkers van SARS-CoV-2 hebben monsters genomen van patiënten met conventionele ademhalingsziekten, met behulp van computersoftware exosomen daaruit gemodelleerd, en beweren een nieuw virus te hebben gevonden dat een vermeende nieuwe ademhalingsziekte veroorzaakt.

    Conclusie: Hoewel dit wetenschappelijk artikel geen directe uitspraak doet over het bestaan van virussen, lijkt het kwartje toch te beginnen vallen. The Lancet is immers een van de meest prestigieuze tijdschriften in de reguliere geneeskunde die peer review toepast, en in het geciteerde artikel staat ondubbelzinnig dat SARS-CoV-2 niet alleen niet geïsoleerd was, maar ook nog eens onjuist berekend was.


    Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

    Telegram: t.me/dissidenteen







    0 reacties :

    Een reactie posten