Studie: coronavaccin van Pfizer komt in lever terecht en wordt omgezet in DNA

Datum:
 • woensdag 2 maart 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Het mRNA in het coronavaccin van Pfizer is in staat om levercellen binnen te dringen, waar het wordt omgezet in DNA.
  2-3-2022  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:35

  Het mRNA in het coronavaccin van Pfizer is in staat om levercellen binnen te dringen, waar het wordt omgezet in DNA. Dat zeggen onderzoekers van de Universiteit van Lund in Zweden.

  Al na zes uur na blootstelling aan het vaccin wordt het mRNA omgezet in DNA, blijkt uit de studie, die is gepubliceerd in het tijdschrift Current Issues of Molecular Biology. Volgens het CDC, het Amerikaanse RIVM, wordt het mRNA in het vaccin niet omgezet in DNA.

  Het vaccin komt daarnaast in de celkern terecht, iets wat volgens het CDC ook niet zou gebeuren. “Het genetische materiaal dat mRNA-vaccins overbrengen, komt nooit in de kern van je cellen terecht,” schrijft het agentschap op haar website.

  Eerste keer

  Dit is de eerste keer dat onderzoekers in vitro – in een petrischaal – hebben aangetoond dat een mRNA-vaccin in een menselijke levercellijn wordt omgezet in DNA. Experts en factcheckers hebben meer dan een jaar lang beweerd dat dit onmogelijk was.

  Het CDC beweert dat ‘coronavaccins je DNA op geen enkele manier veranderen’ en dat alle ingrediĆ«nten van de coronavaccins na de aanmaak van antistoffen het lichaam weer verlaten.

  Pfizer heeft niet gereageerd op de Zweedse studie en zei alleen dat zijn mRNA-vaccin ‘het menselijk genoom niet verandert’. “Ons coronavaccin verandert de DNA-sequentie van een menselijke cel niet,” zei een woordvoerder van de vaccinmaker tegen de krant The Epoch Times.

  Auto-immuunhepatitis

  De Zweedse onderzoekers ontdekten daarnaast dat spike-eiwitten die worden aangemaakt aan het oppervlak van levercellen mogelijk aangevallen worden door het immuunsysteem en auto-immuunhepatitis veroorzaken.

  Sommige mensen zijn na het Pfizer-vaccin gediagnosticeerd met deze aandoening. Bij een gezonde 35-jarige vrouw werd een week na haar eerste prik auto-immuunhepatitis vastgesteld.

  Enorme implicaties

  Men ging ervan uit dat het spike-eiwit vooral rond de prikplek zou worden aangemaakt, maar studies laten zien dat dit niet het geval is. Een deel van het mRNA komt in de bloedbaan terecht en is bij ratten na 48 uur teruggevonden in diverse organen, waaronder de lever, milt en eierstokken.

  Internist, cardioloog en epidemioloog Peter McCullough schrijft op Twitter dat de Zweedse studie ‘enorme implicaties’ heeft. De wetenschappers pleiten voor meer onderzoek.  3 reacties :

  Anoniem zei

  Hoe lang zal het duren voordat dit bericht van internet is verdwenen en hoelang voordat het onderzoek als onwaar zal worden bestempeld?

  Anoniem zei

  Het staat er nog. 13 mei

  Anoniem zei

  Professor Capel heeft al uitgelegd dat de prikken het DNA van de mensen verandert.
  Ga zelf maar eens na hoeveel mensen er in uw vrienden of kennissenkring zijn overleden aan hartfalen, herseninfarct of plotseling aan een heel agressieve kanker.
  Het mag van de zeer, zeer invloedrijke en daardoor corrupte Farmacie niet gezegd en geschreven worden, maar het wordt met de dag steeds duidelijker dat er sprake is van genocide.

  Een reactie posten