mRNA (gen-therapie). Dé “oplossing” voor alles

Datum:
 • woensdag 2 maart 2022
 • in
 • Categorie: , , , , ,
 •  
  Overigens is de afgelopen twee jaar meer dan 70% van de bevolking al vrijwillig proefdier geweest .......

  mRNA (gen-therapie). Dé “oplossing” voor alles


  (Door: Drs. E.N. Schilder)

  Voor de hardnekkige NOS/NPO/RTL en SBS6 kijker komen de scherpe veroordelingen van de afgelopen weken over de ‘werkwijze’ van het frauduleus ‘gekozen’ kabinet en hun ‘adviesorganen’ in ‘coronatijd’ klaarblijkelijk ‘ineens’… Dat bleek uit een reactie van een mevrouw in het Vondelpark, die mij ongevraagd klaarblijkelijk ‘haar mening’ moest laten weten en vanuit haar ‘gevoel van oprechtheid’ reageerde op de voor haar onterechte aantijgingen. Zij vond het “niet eerlijk” omdat deze WEF-opgeleide/gehersenspoelde randdebielen “zo hun best hadden gedaan”… Hun best hadden gedaan om de boel, op bevel van psychonoom/ecopaat Klaus Schwab, te besodemieteren en u uw vrijheden af te nemen ten goede van Su Kreet Rieset ja… Maar hoe kan het dan dat ÌK al bijna twee jaar WÈL op de hoogte ben van deze geheel terechte, door (anders dan corrupte ‘virologen’ als Koopmans, Osterhaus en de rest van het RIVM en OMT-consorten) èchte virologen, biologen en micro-biologen geuite kritiek op het beleid, en u niet, vroeg ik?

  Ik kan het namelijk niet laten om mensen met (weder)vragen te confronteren met hun eigen uitlatingen en gedragingen. Maar ik weet het antwoord al wel hoor, zei ik. Dat is namelijk omdat u twee jaar lang heeft liggen slapen en u heeft laten misleiden en hersenspoelen door een wereldwijd fascistisch NGO/farma-misdaad-kartel zonder ook maar vijf minuten de tijd te hebben genomen om zèlf onderzoek te doen. Omdat u te gemakzuchtig en te ‘goedgelovig’ bent en te dom en te lui om zelf na te denken. U laat zich liever vertellen wat u moet doen dan zelf na te moeten denken, want dat is lekker gemakkelijk. Betreffende (kak)mevrouw draaide zich abrupt om liep hoogst beledigd weg.

  Wat me afgelopen week overigens óók opviel, was een reporter van PowNews die ineens wèl kon doorvragen en een politicus of gemeente ambtenaar (dat ben ik even kwijt) wèl aandringend kon confronteren met zijn gedrag en beleid… Waarom heb ik hem NOOIT gehoord over het corona-beleid? Over de QR-code? Het Corona-paspoort? Of over de vele doden en blijvend gehandicapten door deze naar vermeend ‘onschuldige prikjes’…? Waar was u TOEN?!!!

  Bill Gates heeft inmiddels letterlijk (!) gezegd dat het hem spijt dat de Omicron-variant er HELAAS voor gezorgd heeft dat iedereen nu immuun is of nog wordt gemaakt voor het corona-virus… Ik weet niet hoe ú dit uitlegt, maar ik zie zijn uitlatingen als een hevige teleurstelling waardoor hij zijn injecties niet meer wegens Covid kan verkopen. Ook heeft de WHO (die voor ruim 70% door Gates financieel wordt ondersteund en derhalve voor 70% in ZIJN handen is) nu contracten met regeringen gesloten waarbij de WHO het ‘gezondheidsbeleid’ mondiaal (!) overneemt als er zich wederom een door haar geplande (!) ‘pandemie’ voordoet…

  Ook heeft hij openlijk uitgesproken dat de ontwikkeling van het Covid-19 ‘vaccin’ (waarvan het octrooirecht ‘héél toevallig’ al in 2015 werd geregistreerd…!) ‘te lang heeft geduurd’ en dat dit met ‘de nieuwe techniek’ mRNA (ofwel een gen-therapie-injectie die BIJ KANKER wordt ingezet!) binnen een half jaar moet kunnen… Waarom bekruipt mij het gevoel dat het helemaal niet uitmaakt wat voor een virus er ‘in de toekomst’ gepland is, maar dat deze ‘geweldige’ nieuwe techniek (mRNA!) straks naar vermeend sowieso (!) ‘de oplossing’ voor alles wordt…? Corona, griep, een voor de mens plotseling besmettelijke vogelgriep, een voor de mens plotseling besmettelijke varkensgriep, een voor de mens plotseling besmettelijke geitenbreiergriep, paarse pokken, blauwe mazelen, rode hond, zwarte kat, groene tyfus? Wat staat er allemaal al op afroep klaar om u elk half jaar te kunnen dwingen u te laten injecteren met deze blijkbaar heel belangrijke ‘nieuwe techniek’, de mRNA-gen-therapie-injectie…?

  Overigens is de afgelopen twee jaar meer dan 70% van de bevolking al vrijwillig proefdier geweest voor deze ‘geweldige’ ontwikkeling qua ‘vaccinaties’, terwijl de uitvinder Robert W. Malone zèlf zegt dat dit levensgevaarlijk is en absoluut NIET bedoeld is voor een verkoudheidsvirus of griepvirus, wat Covid-19 feitelijk is! Uiteraard werd Malone vervolgens overal van ‘social media’ verbannen en als wappie en complotdenker weggezet… Ofwel, de big-tech-‘fact-checkers’ weten het beter dan de uitvinder en ontwikkelaar zelf…? WÀT in de ingrediënten van deze ‘geweldige’ ‘vaccinaties’ is ZÓ belangrijk dat ú dit elk half jaar geïnjecteerd MOET krijgen? Ofwel: mRNA: DÉ oplossing voor al onze (VN/WHO) geplande virussen en uw jaarlijkse verkoudheidsklachten… Vooràl uitermate werkzaam in combinatie met een in uw hersenen geïmplanteerde chip, een minimaal 5G netwerk ÈN een digitaal paspoort om ‘vrij te kunnen reizen’… En NIEMAND die zichzelf ook maar enige vragen stelt! Sterker nog: bijna iedereen (de geïnjecteerde 70%) vindt het inmiddels zelfs heel normaal…

  Afleiding 4.0

  De oorlog in Oekraïne werkt voor de VN/VS/WHO/WEF en de EU uiteraard tweeledig. Enerzijds als afleiding van alles wat nu uitkomt nu het masker afvalt van het WARE (!) achterliggende ‘groene’/duurzame’/‘wereld-reddende’ FASCISME. Anderzijds moet het verhullen dat achter de NOS/NPO/RTL en SBS6 façade/schermen Schwab’s opgelegde Kreet Rieset in een nòg hogere versnelling gezet wordt. Natuurlijk past deze door de VS/EU en derhalve de VN/WHO geënsceneerde oorlog hier perfect in! Het zal namelijk weer onnodig veel extra mensenlevens kosten en dat is GOED voor de massa-reductie van het, volgens de Verenigde-Nazi’s, ZEVEN MILJARD (!) ‘teveel’ aan wereldbewoners. De VN/WHO/EU ofwel NWO: de naar vermeend ‘de wereld-reddende’ globalisten. Ook zal het weer nieuwe (geplande) vluchtelingenstromen op gang brengen ter bevordering van de globalisering VAN en de daaruit naar aller waarschijnlijkheid voortkomende burgeroorlogen BINNEN Europa. Het zou MÍJ niet verbazen als ‘Herr’ Schwab ergens een voor hem ‘heilige’ ruimte heeft ingericht met een altaar met Nazi-relikwieën en staatsieportretten van Adolf Hitler en Heinrich Himmler aan de muur. Dat heeft hij namelijk van zijn ouders (oud-Nazi’s) met de paplepel ingegeven gekregen.

  Het enige wat ik echter maar NIET begrijp, maar dat ligt ongetwijfeld aan mijn intelligentie, is hoe al die oorlogen die de VN, de VS en de EU al ruim vijftig jaar lang wereldwijd creëren (nu mogelijk wederom met kernwapens) ‘groen’ en *’duurzaam’ zouden zijn. Het goede hierin is misschien wel dat er nu onder andere kernwapens gericht staan op Washington, New York (VN), Genève (WHO), Berlijn, Parijs, Den Haag, Davos (WEF), Brussel en Strassbourg. Dé plaatsten waar al uw en andermans ellende worden gepland en ‘gezamenlijk’ uitgevoerd.

  *Duurzaam is de uitwerking van kernwapens overigens wel, maar daarbij moet u duurzaam zien zoals duurzaam ooit bedoeld was en dat is LANGDURIG!

  Ter referentie: hoe kunnen elektrische voertuigen van plastic (!) (Tesla, Northstar, Toyota, Renault, etc. etc.) in vredesnaam ‘duurzaam’ zijn als ze de grondstoffen-win-gebieden en de populaties ter plekke totaal uitwonen en vernietigen en óók nog eens NIET langer dan een jaar of vijf a zeven meegaan om daarna qua accu-capaciteit of plastic onderdelen-‘kwaliteit’ uit elkaar te vallen. Vróeger maakte men duurzame producten! Die waren van deugdelijk staal en gingen ruim 20 tot 25 jaar mee, maar dat is tegenwoordig klaarblijkelijk niet meer gewenst, want dan wordt het naar vermeend te duur. De waarheid echter is dat de producent dan minder verkoopt! Dus wat nou ‘duurzaam’…? Het gaat zoals altijd – net als met ‘religies’ overigens – om wereldheerschappij, om macht en om geld. Daar gaat het namelijk ALTIJD om bij narcistische, geesteszieke mensen!

  Verantwoordelijkheid?

  Gisteren vroeg een vriendin van ons of ze langs mocht komen, omdat haar man Corona heeft en ze geen zin had om de hele week in quarantaine te moeten zitten… Prima zei ik, bij ons ben je  welkom, wij laten ons niet bang maken met die onzin, maar begrijp je eigenlijk wel dat je ondanks dat jij zogenaamd ‘negatief getest’ bent, je het virus tòch kunt hebben en overdragen? Huh? En besef je wel hoeveel vals-positieve en vals-negatieve testen deze ‘heel betrouwbare’ ‘gouden’ testen kunnen geven? Huh? Heb je sowieso wel eens op de website van het RIVM gekeken (waar inmiddels het nodige is aangepast/leest u: weggewerkt)? Huh? En weet je eigenlijk wel dat er door al dan niet bewuste ‘fouten’ zelfs vanuit de laboratoria vals-positieve en vals-negatieve ‘diagnoses’ worden doorgegeven? Huh? Begrijp je sowieso wel dat – als jullie je steeds blijven laten testen voor die onzin – JULLIE degenen zijn die de samenleving en de ondernemers keer op keer blokkeren? Huh? Beseffen jullie wel dat dit helemaal NIET gaat om gezondheid, maar om het met grote spoed implementeren van een digitale (corona/QR)-pas die bij goed of slecht gedrag AAN- en UIT gezet kan worden en je dan meer, minder of helemaal GEEN vrijheden of inkomsten meer krijgt? Huh? Besef je dat JULLIE zèlf meewerken aan dit totalitaire systeem waarin men beweert dat je ALLÉÉN met een vaccinatie/digitaal-paspoort dat aan al die voorwaarden voldoet, zogenaamd ‘vrij’ kunt reizen…? Huh? Ik kreeg even een déjà vu aangaande de kakmadam in het park. Deze mensen weten NIETS! Begrijpen NIETS! En willen het ook helemaal niet weten of begrijpen en dat is exact wat de massa-geestelijke-gestoordheid, die ‘globalisme’ heet, nastreeft; hersenloze sukkels en hotemetoten die te dom zijn om zèlf na te denken en derhalve in alles braaf volgen! Hé koekkul, szinloosz g’weld…

  Corona en de injecties zijn één grote manipulatie om de nieuwe wereldwijde ‘orde’ de gelegenheid te geven over uw leven te heersen en beslissen, maar als ú dit wèl ziet, wees u dan bewust van het feit dat ruim 70% van de mensen (NIET toevallig ook de geïnjecteerden) gewoon blijft wegkijken, niet gelooft wat u zegt en/of nog steeds gelooft wat de dagelijkse hersenspoeling en afleidingsprogramma’s op tv u proberen wijs te maken. Hen proberen te overtuigen, heeft geen enkele zin. Zij kunnen en WILLEN dit ook helemaal niet zien. Zij zijn namelijk doodsbang voor de waarheid en kijken liever weg. Wat u niet ziet dat is er niet tenslotte…

  En over angst gesproken: breng de angst en het geweld dat de NWO/EU en de WEF u middels hun geïnfiltreerde trekpoppen dagelijks voorschotelen terug naar hun eigen terrein. Breng het naar de voor- en achtertuinen van Schwab, Soros, Von der Leyen en al hun misdadige marionetten! Breng het naar hun tuinen, woonkamers, keukens, kelders, zolders en elke ruimte waar zij zich (nu nog) veilig voelen! Zij doen namelijk niets anders en genieten ervan!

  En o ja, nog even een reactie op een van de voorgaande commentaren: “link bijvoegen a.u.b.”? Wat dacht u van zèlf even vijf minuten de tijd nemen om te zoeken of het betreffende programma zèlf terugkijken? Moet bij u alles op een presenteerblaadje aangereikt worden? En bedankt nog voor de tip dat de automatische spellingcontrole ook uitgezet kan worden… Heerlijk! Goh zeg, had ú mij even te pakken… Hahaha!

  Door:
  Drs. E.N. Schilder
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten