Linksen in de VS draaien door: Wetsvoorstel om kindermoord in de eerste maand toe te staan

Datum:
 • maandag 14 maart 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  De haat van links, in de VS “Democraten” genoemd, voor alles wat goed, mooi en levend is, kent geen grenzen.


  14-3-2022


  In Maryland is door deze partij een wet voorgesteld om kinderen tot 28 dagen na de geboorte legaal te doden. De “Pregnant Person’s Freedom Act of 2022” is niet alleen duidelijk krankzinnig in zijn naam, maar zou de wetshandhaving verbieden om onder bepaalde voorwaarden de dood van kinderen in de eerste maand van hun leven te onderzoeken, schrijft Willi Huber.

  De perverse en geestelijk abnormale bewering van zogenaamde “linksen” dat andere wezens dan vrouwen kinderen kunnen baren, blijkt uit de naamgeving van “Pregnant Person” = “Zwanger Persoon”. Maar de mensen van Maryland mogen zich gelukkig prijzen als dit het enige probleem is dat met dit wetsontwerp zijn weg naar de staatswet vindt.

  In het wetsontwerp wordt voorgesteld de rechtsregels voor moord en doodslag bij “perinatale sterfgevallen” te wijzigen. “Perinataal” verwijst naar een onnauwkeurige periode voor, tijdens en na de geboorte. Maryland heeft deze term nog niet precies gedefinieerd. In een wet van 2020 wordt “perinatale zorg” omschreven als “zorg tijdens zwangerschap, geboorte en postpartum en tijdens de pasgeboren periode”. Dit omvat een periode van 1 tot 4 weken na de geboorte.

  Geen vervolging wegens het niet verlenen van hulp met de dood tot gevolg

  De “Democraten” van Maryland willen het strafrecht zo wijzigen dat er geen onderzoek of vervolging kan worden ingesteld in gevallen van “nalatigheid” in verband met een “perinatale dood”. Met andere woorden, als een kind sterft door verwaarlozing, bijvoorbeeld in een hete auto, door doodvriezen, door ondervoeding of uitdroging, dan zou een rechtszaak tegen de ouders en de artsen niet meer mogelijk zijn. Slechte mensen – en die bestaan – zouden deze wet wettelijk kunnen misbruiken voor “abortus na de geboorte”. Voor degenen die zich dat niet kunnen voorstellen, bedenk dat moreel verdorven “linksen” pleiten voor een recht op abortus tot aan de geboorte.

  N.B. Het artikel is om 10 uur inhoudelijk gecorrigeerd, aanvankelijk stond er foutieve informatie in dat Andrew Cuomo, die ontslag nam wegens beschuldigingen van seksueel misbruik, Maryland regeerde:

  Maryland werd tot 2015 geregeerd door “Democraat” Martin O’Malley. Als een van zijn laatste daden in zijn ambt zette hij doodvonnissen van vier gevangenen om in levenslange gevangenisstraf. Bovengenoemd wetsvoorstel is ingediend door Senator Smith. Aangezien Maryland momenteel geregeerd wordt door Larry Hogan (Republikein), is het te hopen dat er geen meerderheid voor het project gevonden kan worden.


  Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  FEMINISME DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

  0 reacties :

  Een reactie posten