Karin Bloemen speelt Rothschild-telg in nieuwe show: ‘Rutte en Voldemort doen precies wat wij zeggen’

Datum:
 • woensdag 23 maart 2022
 • in
 • Categorie:
 • Zou Karin ons iets mee willen geven met dit optreden?   Robin de Boer 23-3-2022

  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 03:53

  Ik heb begrepen dat ik hier vanavond het volk mag toespreken, zegt cabaretière Karin Bloemen in haar nieuwe show ‘Waar waren we gebleven’ terwijl ze een telg van de steenrijke Rothschild-familie speelt. Ze heeft een enorme bril op en een dikke sigaar in haar hand.

  “Soms [moet je] gewoon zorgen dat de wereldbevolking wordt gehalveerd,” zegt Bloemen, terwijl het stil blijft in de zaal. “Mooi die stilte. Kijk, het is een meerjarenprojectje natuurlijk. We liggen aardig op schema hoor. Het gaat echt de goede kant op, dus we zijn blij. Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat jullie dat doorhebben.”

  “We kijken graag op van die conspiracy sites. En dan zien we altijd allemaal dingen staan die worden beweerd over de moord op Kennedy, 9/11, maar bijvoorbeeld ook over de rituelen die wij houden, de reptielmensen, de Great Reset, de aliens waar we allang contact mee hebben. U begrijpt, dat is ook allemaal waar,” vervolgt Bloemen.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Zij doen precies wat wij zeggen

  “Het is niet de bedoeling dat jullie dat doorhebben en dus hebben wij een geweldige oplossing bedacht: mensen die dit soort dingen beweren, noemen wij gewoon complotdenkers. Dat werkt ongelooflijk goed. Zo gauw je iemand een complotdenker noemt, wordt-ie niet meer serieus genomen. Fan-tas-tisch,” aldus de cabaretière.

  “Er zijn natuurlijk wat Nederlanders bij betrokken. Ernst Kuipers. Voldemort. Zo noemen wij hem heel graag. Die fluisteren we dan in wat hij tegen het volk moet zeggen. Geen haar op zijn hoofd die eraan denkt om tegen te sputteren. We hebben allemaal geheime informatie over hem. Geloof me, u wilt die foto’s echt niet zien. Zo hebben wij natuurlijk ook dingetjes van alle anderen. Van Ab Osterhaus, van Jaap van Dissel, van Marion Koopmans, die vrouw met die processierupsen boven d’r ogen. We hebben dingen van Hugo de Jonge, die maakt schoenen van reptielmensen. Over Mark Rutte weten wij meer dan genoeg, die luisteren wij al jaren af. Ik versta het niet, het is allemaal in het Russisch. Zij doen precies wat wij zeggen,” zegt Bloemen.

  “We plannen natuurlijk alles een paar jaar vooruit. Over de volgende stap zijn we nog vreselijk aan het overleggen. Wat moeten we doen? Vind ik zelf enig om te bedenken. We moeten kiezen tussen de vogelgriep of de Derde Wereldoorlog. Een oorlog levert ook heel veel geld op. Daar zien wij absoluut Poet-in.”

  Karin is wakker

  “De stilte is prachtig. Ik vlieg zo weer met mijn privéjet naar Monaco, naar de familie Rothschild. Dat zijn hele lieve, leuke en vooral hele rijke mensen. Vrienden voor het leven. Als ik een tip mag geven mensen: koop een zwemvest,” zegt Bloemen.

  De beelden zijn onder meer door Vrouwen voor Vrijheid op social media geplaatst. “Een interessant optreden van Karin Bloemen. Met humor kun je dingen op tafel leggen. Zou Karin ons iets mee willen geven met dit optreden? Of is het puur satire, of persiflage? Time will tell. En grappig is het wel,” aldus de organisatie.

  Karin is ‘wakker’. Ze retweette eind vorige maand een bericht van Karin Metz over de echte coronacijfers in Australië. Ene Claz zegt daarnaast op Telegram: “Geweldig mens! Ik heb bij de heropening van het Olympisch Stadion met haar mogen samenwerken. Zij is echt – en geloof mij, gezien haar verleden – wakker. Ik heb dus het idee dat ze haar publiek in de maling neemt en probeert wakker te maken.”
  0 reacties :

  Een reactie posten