Het aantal gevallen van Myocarditis blijft stijgen terwijl het wissen van de vaccin-waarheid doorgaat

Datum:
 • woensdag 23 maart 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Uit de eerste gegevens van 2022 blijkt dat het aantal gevallen van myocarditis explosief gestegen is, vooral onder jongeren, bovenop de reeds explosief gestegen aantallen van vorig jaar.


  23-3-2022

  Life Site News bericht over de gegevens waaruit blijkt dat er tussen 1 januari en 25 februari 11.289 gevallen van myocarditis gemeld zijn bij het Centers for Disease Control’s (CDC) Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS). Dat is al bijna de helft van het totale aantal myocarditis-gevallen dat in heel 2021 gemeld is, namelijk 24.177.

  “Het nieuws is de laatste duidelijke bevestiging van de ernstige bedenkingen die veel Amerikanen hebben over de veiligheid van de COVID-vaccins, die voor een groot deel voortkomen uit het overhaaste karakter van hun vervaardiging,” bericht Life Site News. “Het “Operation Warp Speed”-initiatief van de Trump-regering heeft de injecties ontwikkeld en vrijgegeven in een tiende van de tijd die de ontwikkeling van vaccins gewoonlijk in beslag neemt, en een kwart van de tijd die de vorige recordhouder, het bofvaccin, erover deed, maar de voorstanders ervan hebben weinig gedaan om de bezwaren van de aarzelende mensen weg te nemen.”

  VAERS vermeldt nu 25.641 sterfgevallen na injecties in zijn meest recente cijfers die vrijdag zijn vrijgegeven. Zoals eerder gemeld heeft de CDC geschat dat VAERS de verwondingen met een factor 6X onderschat en onafhankelijke schattingen hebben zelfs een factor 41X geschat, wat betekent dat het aantal sterfgevallen tussen 153.846 en 1.051.281 zou kunnen liggen.

  Dit nieuws komt op een moment dat de angstzaaiers waarschuwen voor nieuwe ziektekiemen, omdat zij meer onderwerping aan de prikken en boosters willen. Tegelijkertijd spreken meer mensen zich uit over de gevaren van de prikken, maar het wissen van de waarheid verhevigt zich.

  Edward Dowd, een voormalig directeur van Blackrock, beschreef de COVID-19 injecties onlangs als de “grootste fraude in de geschiedenis”.

  Sprekend over de buitensporige sterfgevallen die gemeld worden, zei Dowd:

  “Het enige signaal dat voor mij zin heeft, zijn de vaccins. Tot nu toe schijnen de mainstream media geen belangstelling te hebben voor wat wij zeggen.”

  Dowd, die de gegevens van de CDC analyseert, zegt dat minstens 61.000 Amerikanen van 25 tot 44 jaar door de prik de dood hebben gevonden.

  “In principe zie je dat millennials in de herfst en winter van 2021 84 procent oversterfte ondervonden. Dus de oversterfte versnelde toen de mandaten en boosters toesloegen,” zei Dowd. “En deze leeftijdsgroep is belangrijk, want zij zijn gezond. En u kunt niet zeggen dat zij, u weet wel, hun kankerscreenings hebben gemist. Dit is de leeftijd van 25 tot 44 jaar. Dit is dus gewoon een vernietigend bewijs dat de vaccins ervoor zorgen dat deze leeftijdsgroep in een steeds sneller tempo sterft.”

  Dowd voegde eraan toe:

  “Dat is het Vietnam-oorlogsgebeuren dat de milleniumgeneratie net heeft meegemaakt – 58.000 stierven in de Vietnam-oorlog.”

  In november jongstleden berichtte ik over klokkenluidster Brook Jackson, die in september 2020 ontslagen werd bij Ventavia, dat aan de fase III proeven van Pfizer werkte.

  Jackson gaf onlangs een interview waarin zij het gebrek aan normen en het slechte toezicht beschreef dat bij de proeven plaatsvond.

  “Vanaf het allereerste begin merkte ik onregelmatigheden op, dingen die twijfelachtig waren,” zei Jackson. “Ik bracht de zorgen ter sprake bij mijn managers en het was altijd ‘we zijn onderbemand, we doen echt ons best om dit te laten werken’.”

  Jackson beschreef de “nachtmerrie” die zich in de onderzoekslaboratoria afspeelde en die zij volledig documenteerde, maar de hoger geplaatsten weigerden dat serieus te nemen.

  Over Pfizer gesproken, Steve Kirsch sprak met Dr. Flavio Cadegiani die een paper heeft gepubliceerd waaruit de geschiedenis van corruptie door Pfizer bij klinische proeven blijkt.

  In januari schreef ik over de militaire artsen die klokkenluiden over de alarmerende gegevens uit de Defense Medical Epidemiology Database, waaruit een enorme toename van ongewenste bijwerkingen na de prik bleek, zoals een toename met 1000% van neurologische problemen en een toename met 300% van kankers.

  Eén van die klokkenluiders, luchtmacht-chirurg Dr. Theresa Long, kreeg van het leger het bevel om niet over prik-verwondingen te praten toen zij deze maand voor de rechtbank getuigde voor een zaak die gebracht was door Liberty Counsel (LC), die soldaten vertegenwoordigt die religieuze vrijstellingen zoeken voor de vaccinmandaten.

  American Greatness berichtte:

  “Dr. Long getuigde dat zij de avond vóór de hoorzitting door een hoge officier benaderd werd, en dat haar gezegd werd dat zij haar bevindingen betreffende de explosieve militaire medische gegevens niet in de rechtszaal mocht bespreken. De klokkenluidster zei naar verluidt dat zij zich bedreigd voelde nadat zij geprobeerd had haar superieuren over de bevindingen te laten spreken, “vrezend voor haar leven en voor de veiligheid van haar kinderen.”

  Gevraagd door Mat Staver, een advocaat van LC, naar de ongewenste bijwerkingen, zei Long:

  “Ik heb opdracht gekregen die vraag niet te beantwoorden.”

  Long, onder ede, getuigde:

  “Ik heb zo veel soldaten die door dit vaccin vernietigd zien worden. Geen enkel lid van mijn hogere commando heeft mijn bezorgdheid met mij besproken … Ik heb niets te winnen en alles te verliezen door er over te praten. Ik vind dat niet erg, want ik zie mensen absoluut vernietigd worden.”


  Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Tele

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Ook hier wordt met geen woord over de zogenaamde vaccins gesproken en dat geeft toch te denken: https://www.msn.com/nl-nl/sport/other/quickstep-alpha-vinyl-verplicht-hartonderzoek-voor-renners-die-corona-hadden-weten-niet-wat-de-gevolgen-op-lange-termijn-zijn/ar-AAVp1mK?ocid=msedgntp
  De ene na de andere sporter heeft of krijgt hartproblemen ondanks dat ze bijna allemaal zijn gevaccineerd, dus wat blijft er dan over van verplicht vaccineren, genocide?

  Een reactie posten