Journalist onthult hoe ongevaccineerden worden vermoord in het ziekenhuis: ‘Het is misselijkmakend’

Datum:
 • dinsdag 29 maart 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • De behandeling die coronapatiënten in het ziekenhuis krijgen, blijkt averechts te werken.  Robin de Boer 29-3-2022


  HeLuister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:45

  De awardwinnende Amerikaanse journalist en meteoroloog April Moss werkte tot voor kort voor CBS Detroit. Toen ze arts Joneigh Khaldun vragen stelde over ziekenhuisopnames na vaccinatie werd ze gedwarsboomd door haar producenten. Op een gegeven moment had ze er genoeg van.

  Tijdens een weerbericht gooide ze alles eruit, ontmaskerde ze de leugens en kondigde ze aan dat ze een boekje open zou doen tijdens een interview met Project Veritas. Ze werd op staande voet ontslagen.

  Moss werkt momenteel aan een documentaire die onthult hoe mensen worden vermoord in het ziekenhuis, met name ongevaccineerden. De behandeling die coronapatiënten in het ziekenhuis krijgen, blijkt averechts te werken.

  Met of zonder toestemming

  In de Stew Peters Show zei Moss blij te zijn dat mensen eindelijk wakker beginnen te worden uit hun comateuze toestand en niet langer zomaar alles geloven wat ze op tv zien.

  De journalist sprak met 50 nabestaanden van coronapatiënten die na hun opname in het ziekenhuis geen voedsel en zuurstof kregen. Eén patiënt zei tegen de arts dat hij niet aan de beademing gelegd wilde worden, waarna de arts zei dat hij met of zonder zijn toestemming aan de beademing zou komen.

  Kwaadaardig

  “Het is misselijkmakend. Het is kwaadaardig. Artsen en verpleegkundigen die in het ziekenhuis werken, zijn verantwoordelijk voor het doden van mensen.”

  Op de vraag of ze het ermee eens is dat de grote media worden aangestuurd door bedrijven en mensen als BlackRock, Vanguard, George Soros en Klaus Schwab antwoordde de journalist: “Honderd procent.”


   


  0 reacties :

  Een reactie posten