Hartenkreet van Igor van Kaam | Vrijdag 8 maart 2022

Datum:
 • vrijdag 18 maart 2022
 • in
 • Maar soms is er ruimte voor emoties, zoals vandaag.  18-3-2022   Mijn NLP analyses zijn een vriendelijke maar indringende manier om mensen uit te leggen dat wat je hoort en ziet op TV en in de kranten ‘opgepoetste’ verhalen zijn, die soms zelfs meer desinformatie blijken te bevatten dan waarheid. Omdat we met zijn allen veel en vaak naar TV kijken en het nieuws graag volgen is dit een belangrijk middel van bedrijven en ook van de overheid om onze hoofden in een bepaalde richting te laten denken.

  Maar soms is er ruimte voor emoties, zoals vandaag. Vandaag gebruikte ik ons YouTube kanaal voor een dringende oproep aan iedereen; ook aan de mensen die het niet met mij eens zijn. Deze boodschap gaat over hoe we met elkaar omgaan, maar ook hoe ik en Marco daaraan ontsnappen en jullie dat ook kunnen. Hopelijk snappen mensen dat duurzaam niet kan zonder consuminderen. Dus nog even wachten met een nieuwe auto of een tweede auto, 7 jaar met je iPhone doen of gewoon een vaste lijn nemen, meer fietsen, niets meer bestellen bij postorderbedrijven en al helemaal niet bij Alibaba, geen kleding shoppen bij Primark of andere goedkope merken, je boodschappen bij de boer of op zijn minst zonder plastic verpakking en je meubels halen bij de lokale timmerman, de kringloop, maar niet bij IKEA. Dat snappen we toch wel? En dat dankbaarheid, vrijheid, vrede en tevredenheid, maar vooral liefde, gewoon altijd in overvloed in jezelf aanwezig is. De wereld heeft het nodig dat wij alleen zelfstandig denkende, voelende en levende wezens zijn, in vrijheid, voor zover die er nog over is. We mogen ontdekken waar het leven werkelijk om gaat: verbinding met je omgeving en vooral met de natuur om je heen en in jezelf. Volg ons Positieve Psychologie Programma en laat ons je dichterbij je natuur brengen. https://universityofme.nl/training/ha... Veel kijk- en luisterplezier met deze video. Igor van Kaam University of ME® Muziek: ®Fesliyan Studios

  1 reacties :

  KillSword zei

  Oppervlakkig gedrag van mensen maakt het gemakkelijk om echte liefde voor hun andersdenkende medemensen over te slaan. Gelukkig laat jij niet zien dat jij zo'n pad volgt Igor. Houd u goed!

  Een reactie posten