Cardioloog neemt vrijgegeven Pfizer-documenten onder de loep en moet bijna overgeven

Datum:
 • donderdag 10 maart 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Er zijn nieuwe documenten naar buiten gekomen over het coronavaccin van Pfizer.   Robin de Boer 10-3-2022


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:17

  Dat is gebeurd nadat artsen, professoren en journalisten een Wob-verzoek hadden ingediend. De Britse Daily Express spreekt van ‘een schokkende onthulling’.

  Een rechter in de Amerikaanse staat Texas gaf geneesmiddelenwaakhond FDA opdracht stukken te openbaren die Pfizer had aangeleverd tijdens de goedkeuringsprocedure. Het is voor het eerst dat men inzage krijgt in de gegevens die Pfizer heeft over de klinische onderzoeken naar het coronavaccin.

  Toen Pfizer de FDA om goedkeuring vroeg, wist de vaccinmaker dat er bijna 158.000 gevallen van bijwerkingen waren opgetreden na vaccinatie. Pfizer verzocht de FDA om de documenten 75 jaar achter slot en grendel te bewaren.

  ‘Veilig’

  Cardioloog en internist Afshine Emrani nam de eerste batch geopenbaarde documenten nog eens onder de loep en werd naar eigen zeggen heel erg misselijk. “Tenzij ik er compleet naast zit, is het een schandaal dat de media hier niet over berichten,” schrijft hij op Twitter. Deze week werd bekend dat de regering-Biden de media 1 miljard dollar heeft betaald om propaganda te verspreiden over de coronavaccins.

  “Negentig dagen na toediening van het vaccin zei Pfizer dat het ‘veilig’ is en werd het langs het CDC en de FDA gejast. Is ‘1223 sterfgevallen en 42.000 gevallen van bijwerkingen in 90 dagen’ veilig?” vraagt de cardioloog.

  Diepbedroefd

  “Deze gegevens zijn verborgen gehouden voor het publiek en er moest een rechter aan te pas komen om ze boven water te krijgen. Waarom? Stel je voor dat je medicijnen wilt nemen bij diabetes of bloeddruk en naar de rechter moet stappen om te kijken of ze veilig zijn omdat je de autoriteiten niet kunt vertrouwen!” aldus Emrani.

  Tot overmaat van ramp is een deel van de informatie zwartgelakt. Zo weten we bijvoorbeeld niet hoeveel mensen het vaccin gedurende die 90 dagen hebben gekregen, waardoor we geen percentages kunnen berekenen, zegt Emrani.

  “Ik ben diepbedroefd,” aldus de cardioloog.  0 reacties :

  Een reactie posten