Battleground Melbourne: het verhaal dat gehoord moet worden

Datum:
 • dinsdag 1 maart 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  

  Battleground Melbourne is daarop het antwoord, zodat voor de hele wereld de waarheid aan het licht komt.


  Zie hier


  De afgelopen anderhalf jaar is Melbourne verworden van meest leefbare tot minst vrije stad ter wereld. De documentaire Battleground Melbourne vertelt dit verhaal door de ogen van degenen die alles op het spel hebben gezet om de stad te redden.

  Andere kant van het verhaal

  De Australische regering en de media hebben hun verdraaide voorstelling van de werkelijkheid ruimschoots kunnen ventileren. Battleground Melbourne is daarop het antwoord, zodat voor de hele wereld de waarheid aan het licht komt.

  De Australische vrijheidsstrijders zijn valselijk beschuldigd, uitgemaakt voor het laagste van het laagste, aangevallen, gearresteerd en opgesloten. Maar ze zijn niet verslagen. Gedreven door hun grenzeloze liefde voor vrijheid en voor hun stad zetten zij de strijd voort.

  Politiestaat

  Over de hele wereld is een deken van onvrijheid gevallen sinds de komst van corona, maar nergens is extremer en repressiever gereageerd dan in het ‘vrije’ Melbourne. De stad is geteisterd door politiek gemotiveerde arrestaties, grove schendingen van mensenrechten en zwaarbewapende politie-eenheden die door de straten patrouilleerden om lockdowns te handhaven.

  Vrijheidsstrijders

  Battleground Melbourne vertelt het verhaal van de mensen die alles hebben geriskeerd om hun stad mooi te houden. Interviews met activisten en journalisten worden afgewisseld met ruw beeldmateriaal van wat er is gebeurd in de straten van Melbourne. Deze documentaire neemt je mee met de dappere vrijheidsstrijders die opstaan tegen een tirannieke overheid om op te komen voor hun vrijheid en die van hun kinderen.


  blckbx today

  0 reacties :

  Een reactie posten