Ad Nuis - Willem Engel

Datum:
 • dinsdag 29 maart 2022
 • in
 • Categorie:
 •   “Pas op voor nepagenten.”  29-3-2022


  Ad Nuis – Willem Engel


  “Mijnheer Engel, u bent aangehouden voor opruiing” zegt een mannelijke agent met gel in zijn haar en een groene sjaal voor zijn mond. Een vrouwelijke collega met een zwarte sjaal voor haar gezicht doet Willem Engel de handboeien om en zet hem in een politiewagen op weg naar het Marconiplein. Ik moest onmiddellijk denken aan het bord op een industrieterrein waar ik afgelopen week was voor de aankoop van een nieuw busje: “Pas op voor nepagenten.”

  Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

  Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!


  1 reacties :

  Anoniem zei

  Een waar woord, geen speld tussen te krijgen, tenminste voor de mensen wiens verstand door de vaccins nog niet is aangetast.

  Een reactie posten