Ad Melkert: "De erfenis van Fortuyn is mensen bedriegen"

Datum:
 • maandag 28 maart 2022
 • in
 • Categorie: ,
 • PvdA-mastodont Ad Melkert heeft vandaag de dag nog steeds geen hoge pet op van Pim Fortuyn. Volgens de PvdA'er was Fortuyn vooral goed in het bedriegen van mensen. Door Fortuyn is er een hele generatie aan politici opgestaan die menen dat ingewikkelde vraagstukken op te lossen zijn met simpele antwoorden. Echter werkt de politiek niet zo volgens Melkert. 


  28-3-2022   NIEUW RECHTS


  PVV-politica Fleur Agema is geschokt dat Ad Melkert, bijna 20 jaar na de moord op Fortuyn, nog steeds zo negatief en gemeen is over Pim Fortuyn. 

  'Met z’n mooie dikbetaalde baantjes: Raad van State, Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen, Raad van Commissarissen ADO. Voor hem geen cancel culture.', schrijft de politica op haar Twitter.

  De PvdA-prominent was te zien op de NPO, waar hij zich nog steeds kritisch uit over Fortuyn. In een vraag van een journalist of de erfenis van Fortuyn politiek bedrog is antwoordt hij: "Ik denk het wel".

  "Er is iets geĆÆntroduceerd dat er wel eenvoudige antwoorden zijn op die vragen. Simpele oplossingen voor hele moeilijke problemen. Die mensen uiteindelijk ook bedriegen, want zo simpel is het.", aldus Melkert over de erfenis van Fortuyn.


  0 reacties :

  Een reactie posten