Wob-documenten: ‘Wie nu nog gelooft dat het WEF een ‘praatclub’ is, is ziende blind en horende doof!’

Datum:
 • maandag 21 februari 2022
 • in
 • Categorie: , , ,
 •  Een deel van die documenten gaat over het World Economic Forum .......  Wob-documenten: ‘Wie nu nog gelooft dat het WEF een ‘praatclub’ is, is ziende blind en horende doof!’

  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:19

  De Wob-documenten over het coronabeleid die de overheid onlangs heeft geopenbaard, bevatten een schat aan informatie. Een deel van die documenten gaat over het World Economic Forum en de rol die de organisatie van Klaus Schwab speelt bij de corona-aanpak.

  Zo ontving het ministerie van Volksgezondheid op 8 juni 2020 een bericht van het WEF over de zogeheten Inclusieve Vaccin Alliantie. Naar aanleiding hiervan wilde men graag een voorstel van het WEF bespreken met hogere kringen rond de minister, schrijft data-analist Daniël van der Tuin op Substack.

  Uit een e-mail die een dag later, op 9 juni, is verstuurd, blijkt dat het WEF een alliantie wilde oprichten die zich bezighoudt met de productie van vaccins met als primair doel het opschalen van de productiecapaciteit.

  Memorandum van overeenstemming

  Het ministerie plande vervolgens een afspraak in met het WEF over haar ‘vaccin-initiatief’. Het voorstel van het WEF wordt op 10 juni voorgelegd aan de minister. Het ministerie van Volksgezondheid is geïnteresseerd in de alliantie, blijkt uit de correspondentie.

  Uit een e-mail die dateert van 11 juni 2020 blijkt dat er een memorandum van overeenstemming (MOU) met de Inclusieve Vaccin Alliantie ligt. Een ambtenaar van het ministerie vraagt of deze overeenstemming moet worden afgezet tegen het voorstel van het WEF.

  De ambtenaar schrijft: “[Zwartgelakt] en ik hebben allebei de MOU van de inclusieve vaccin alliantie niet. Is het wenselijk dat wij die wel hebben en het document van de WEF tegen de MOU afzetten? Of is het in het kader van een need to know-informatiedeling voldoende dat wij een wat diepgaandere analyse van het WEF-voorstel en hun overige activiteiten op gebied van corona op papier zetten?”

  Wow!

  Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) reageert: “Wow! Wie nu nog gelooft dat het WEF een ‘praatclub’ is, is ziende blind en horende doof!”

  Eind vorig jaar twitterde ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers: “WEF is een Zwitserse praatclub. Die mensen met invloed samenbrengt en convenanten laat sluiten.”  0 reacties :

  Een reactie posten