‘Waarnemer’: Putin zit achter USA-biowapens aan

Datum:
 • vrijdag 25 februari 2022
 • in
 • Categorie: , , ,
 •  Zijn USA-biowapens óók een reden voor de inval van Rusland in Oekraïne?


  ‘Waarnemer’: Putin zit achter USA-biowapens aan

  7

  Zijn USA-biowapens óók een reden voor de inval van Rusland in Oekraïne? Raymond Peil zag verontrustende commentaren passeren.

  Vandaag viel mijn oog op eenTwitter-draad van @WarClandestine (‘scherpzinnig waarnemer’) die de moeite van het vermelden waard is. Met goede argumenten onderbouwt hij de veronderstelling dat Putin USA-biolabs langs de grens van Rusland weg wil hebben.Het draadje vindt u hieronder, vertaald en licht geredigeerd.

  Holy shit! Ik denk dat ik iets op het spoor ben over Oekraïne

  Zelensky zei dat de Russen op “militaire installaties” schieten. Hoe breed is dat begrip? Ik zie speculaties dat dit begrip ook door de VS geïnstalleerde biolabs kunnen omvatten.

  In het begin dacht ik no way
  Toen begon ik te graven.

  Eerst heb ik gecontroleerd of de USA-biolabs hebben in Oekraïne[1]. Blijkt… dat hebben ze. En op de klassieke Amerikaanse manier wordt het verkocht als zijnde ‘defensie’:

  “Biologische dreigingsreductieprogramma in Oekraïne”. Het bestuderen van de “gevaarlijkste virussen ter wereld” aan de Russische grens. Het is een “biologisch dreigingsreductieprogramma“. Het Biological Threat Reduction Program van het Amerikaanse ministerie van Defensie werkt samen met partnerlanden om de dreiging van uitbraken tegen te gaan (opzettelijk, per ongeluk of natuurlijk) van ’s werelds gevaarlijkste infectieziekten.

  Oké, we bestuderen de meest dodelijke ziekteverwekkers ter wereld aan de grens met Rusland. Het is alleen voor de verdediging. Niet zo’n big deal toch? Juist wel! Ik wist dit niet tot vandaag, maar Rusland beschuldigt de VS van het creëren van “bio-wapens” aan hun grens. Wat?!

  In Newsweek:
  De adviseur van Vladimir Poetin zegt dat de VS biologische wapens ontwikkelt in de buurt van Rusland.
  Nikolai Patrushev vertelde Kommersant dat de VS laboratoria heeft aan de Russische en Chinese grenzen “die doen denken aan Fort Detrick in Maryland”, waar geëxperimenteerd werd met gevaarlijke versies van SARS-CoV-2.

  Rusland en China hebben de VN vier maanden geleden gevraagd om de VS en haar bondgenoten bondgenoten “gecontroleerd en beperkt” te houden qua biocapaciteiten! China en Rusland vragen de VN om de biologische oorlogssterkte van de VS en haar bondgenoten te controleren. De gezant van Beijing dringt er bij de VS op aan om in te stemmen met een monitoringmechanisme en blijft met de vinger wijzen nadat de naties stekeligheden hadden uitgewisseld over de oorsprong van het Corona-virus.

  En ze hebben goede redenen om aan te nemen dat, toen de Amerikaanse National Institutes of Health (NIH) de opwerking van het Corona-virus in Wuhan financierde, waarna het “ontsnapte” en de wereld verwoestte.

  Wat dit allemaal betekent?

  China en Rusland gaven de VS indirect (en terecht) de schuld van de Covid19-uitbraak en zijn bang dat VS-bondgenoten meer virussen (biowapens) kunnen verspreiden.

  Wat heeft dat met Oekraïne te maken?

  Welnu, waar in Oekraïne vinden de “explosies” plaats?

  Hier is een gerapporteerde explosie in Lutsk. Dit is 75 mijl landinwaarts in het verre westen van Oekraïne. De tegenoverliggende grens van Rusland.

  Wat heeft dit te maken met de Krim/Donetsk in het oosten?
  Naar verluidt heeft Kiev ook raketaanvallen gezien. Op hun luchthavens en militaire installaties. Kiev ligt ook aan de westkant van Oekraïne. Ook een stad waarvan de Amerikaanse regering heeft bevestigd dat de USA biolabs hebben gebouwd.

  Poetin blijft het ook een “speciale militaire operatie” noemen. Hij zegt dat hij het land wil demilitariseren en “denazificeren”, maar het niet wil bezetten. Wat bedoelt hij daarmee? Waar doelt hij eigenlijk op?

  Ja, ik weet dat hij zich richtte op luchthavens en militaire installaties, maar als Poetin echt gelooft, zoals zijn administratie meerdere keren publiekelijk heeft verklaard, dat de USA biowapens aan de Russische grenzen maakt, dan zou deze hele situatie vele malen ernstiger kunnen zijn.

  De VS beschuldigen Rusland van het verspreiden van complotten over het Wuhan-Corona-virus, inclusief dat het een biologisch wapen van de CIA is. Rusland heeft Corona-virus-samenzweringen verspreid, zeggen Amerikaanse functionarissen.

  Ik weet niet zeker wat er aan de hand is, maar in de afgelopen vier maanden beschuldigden Rusland en China de VS van het creëren van biowapens aan hun grenzen en niemand van ons hoorde ervan en onze media schreven het af als “desinformatie” of schreven er helemaal niet over, dan wel alleen als een ‘’complottheorie”.[2]

  Om dit allemaal te laten kloppen, moet u bekend zijn met de realiteit dat de Amerikaanse NIH inderdaad C19 in Wuhan heeft gecreëerd. Dat is grotendeels geaccepteerd als de realiteit en bevestigd in e-mails officiële e-mails van de NIH, vrijgegeven door het Congres.

  We hebben een verslaggever nodig om de Biden-administratie te vragen of internationale verslaggevers om bronnen te vragen wat ze weten over de Amerikaanse biolabs in Oekraïne.

  Hier is een overlap van gerapporteerde raketaanvallocaties en de biolab-locaties.

  USA-biowapens

  USA-biowapens
  Sinds de bovenste kaart is gemaakt, hebben meer raketten Lviv ook geraakt. Het lijkt er zeker op dat Poetin zich richt op de steden en locaties waar US-biolabs aanwezig zijn. Hij gaat 100% achter de vermeende USA-biowapens aan.

  Eind Twitter-draad

  En je verwacht het niet: kort nadat @WarClandestine zijn berichten op Twitter had geplaatst werd – poef! – zijn account uit de lucht gehaald. Is het vergezocht om te vermoeden dat het Amerikaanse minister van Defensie daar de hand in heeft gehad?


  1. Dit doet pijnlijk sterk denken aan de geheime CIA-gevangenissen met al-Qaïda-gevangenen van de USA na de Irak-oorlog, die in diverse Oost-Europese landen werden ondergebracht. In landen waar men de USA graag ter wille wilde zijn om de hand te lichten ten aanzien van martelwetgeving die dit verbiedt.
  2. Dat over de Democratische Partij onwelgevallige zaken in de Amerikaanse MSM niet wordt bericht begint wel èrg een gewoonte te worden.
  2 reacties :

  Derek zei

  Laboratoria van de Amerikanen, in Oekraïne waar biologische wapens worden gemaakt die verboden zijn bij de conventie van Genève en die door de Russen worden gebombardeerd waardoor de biologische strijdmiddelen kunnen ontsnappen en een wereldwijde ramp zou kunnen veroorzaken.
  Hoe dom kun je zijn om zoiets te publiceren?

  Derek zei

  Laboratoria van de Amerikanen, in Oekraïne waar biologische wapens worden gemaakt die verboden zijn bij de conventie van Genève en die door de Russen worden gebombardeerd waardoor de biologische strijdmiddelen kunnen ontsnappen en een wereldwijde ramp zou kunnen veroorzaken.
  Hoe dom kun je zijn om zoiets te publiceren?

  Een reactie posten