Trump eist einde van de vaccinatieplicht: “Die had er nooit mogen komen”

Datum:
 • zondag 6 februari 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Geen vaccinatiedwang voor migranten en medewerkers van het Witte Huis

  Trump eist einde van de vaccinatieplicht: “Die had er nooit mogen komen”


  (Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

  Geen vaccinatiedwang voor migranten en medewerkers van het Witte Huis

  Er zou een einde aan de vaccinatieplicht moeten komen, die had er nooit mogen komen, zei de voormalige Amerikaanse president Donald Trump in een exclusief interview met “Epoch Times”. Vaak zou men de indruk krijgen dat ze niet weten wat ze doen, zei Trump in de richting van de huidige president Joe Biden. Biden heeft voor een groot deel van d eAmerikanen de vaccinatiedwang ingevoerd, die echter nu door rechtbanken werd geblokkeerd. Het hele interview wordt morgen op EpochTV.com uitgezonden.

  Miserabel Covid-management van Biden

  Trump adviseerde weliswaar herhaaldelijk de “vaccinatie” (hij heeft zelf de booster), wees echter altijd een verplichtende Covid-19-genbehandeling van de hand. 64,2% van de Amerikanen is inmiddels dubbel gevaccineerd. Trump bekritiseerde dat Biden bij de oplossing van het Covid-probleem mislukt zou zijn. Het aantal sterfgevallen in de VS zou in 2021 hoger geweest zijn dan in 2020 – en dat, hoewel “we alles ontwikkeld hebben: geneesmiddelen, vaccinaties, alles.” Trump vertrok op 20 januari 2020 als president.

  Trump´s vaccin-strategie

  Trump sprak ook zijn “Operation Warp Speed” aan, waarmee hij in een recordtempo Covid-vaccins en Covid-geneesmiddelen liet ontwikkelen. Het zou hem in negen maanden gelukt zijn wat anders 12 jaar geduurd zou hebben, zei hij al eerder. Met zulke uitspraken stootte hij veel aanhangers voor het hoofd. Vooral omdat er inmiddels vele zware bijwerkingen bij mensen na de gen-spuit gedocumenteerd zijn. Zij vragen zich af: wat is er met Trump aan de hand? Want hij spreekt zijn eigen eis tegen: de genezing mag niet erger zijn dan de ziekte. Insiders daarover: Trump zou geweten hebben dat men zonder vaccins de mensen waarschijnlijk langere tijd opgesloten zou hebben, met draconische maatregelen onderdrukt en in deze tijd, ongehinderd, het geplande Global-Regime opgericht zou hebben. Met de vaccins zou hij deze poging verijdeld en een deur naar de vrijheid opengehouden hebben.

  Ruzie vanwege lockdowns

  In het interview sprak Trump ook over zijn conflict met de hoogste Amerikaanse gezondheidsgoeroe, Dr. Anthony Fauci, die wegens zijn virusonderzoek in Wuhan en gruwelijke dierproeven onder vuur ligt. De Republikeinen zouden altijd tegen een lockdown in de VS geweest zijn, zei Trump. Maar zijn hoogste Covid-adviseurs, Fauci en Dr. Deborah Birx, hebben dat aanbevolen. Enkele Amerikaanse staten zouden dit nagekomen zijn. Hij, Trump, zou daarvan zijn afgeweken en aangedrongen hebben op een opening. Zijn argument: de genezing zou niet erger mogen zijn dan de ziekte. Een meta-analyse van 24 studies bewijst overigens: lockdowns hebben nauwelijks invloed op de Covid-19-sterfelijkheid.

  Fauci´s eierdans over reisblokkades

  Trump verwees in het interview naar zijn reisblokkades voor de meeste niet-Amerikanen vanuit en naar China, ongeveer een maand nadat het virus voor het eerst optrad. “Ik heb ons land van China afgesloten en honderdduizenden levens gered. En ik heb het ook voor Europa gesloten, toen ik gezien heb wat er in Italië, Frankrijk en Spanje gebeurd is. En deze beide sluitingen… ze hebben honderdduizenden mensenlevens gered”, zei Trump. Fauci zou daar tegen geweest zijn. Dat zou niet helpen, zei hij destijds. Tegen Biden´s reisblokkades maakte hij geen bezwaar.

  Geen Biden-prikdwang voor “uitverkorenen”

  Ook zou hij de illegale en legale immigratie vanwege het infectiegevaar hebben ingedamd, zei Trump. Onder Biden werd alles anders: nog nooit was er zo veel illegale immigratie als onder hem. Biden´s vaccinatiedwang-bevel gold weliswaar voor een groot deel van de Amerikanen (die nu door rechtbanken geblokkeerd werd), niet echter voor (illegale) migranten. Evenmin voor medewerkers van het Witte Huis. Biden´s woordvoerster Jen Psaki bevestigde dat in een persbriefing op 23 juli 2021, op vragen van een journalist.

  Bron:
  wochenblick.at
  Door: Kornelia Kirchweger

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron

  0 reacties :

  Een reactie posten