Trudeau’s vice-premier Chrystia Freeland laat bom vallen: Noodbevoegdheden zijn PERMANENT

Datum:
 • zondag 20 februari 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  De plaatsvervangend premier van Justin Trudeau, Chrystia Freeland, die ook directeur is van het World Economic Forum van Klaus Schwab, heeft op een persconferentie gezegd dat zij van plan is om veel van de onlangs door de regering Trudeau uitgevaardigde noodbevoegdheden permanent te maken, bericht Newspunch.com.


  19-2-2022


  “Wat betreft de financiële instrumenten die onze regering juist gebruikt om op te treden tegen deze illegale blokkades en illegale bezettingen, hebben wij de instrumenten die de federale regering ter beschikking staan zeer, zeer zorgvuldig bekeken,” zei Freeland.

  “Wij hebben alle instrumenten gebruikt die wij vóór de inroeping van de Emergencies Act hadden en wij hebben vastgesteld dat wij enkele aanvullende instrumenten nodig hadden.”

  Toen liet zij de kat uit de zak:

  “Sommige van die instrumenten zullen wij voorstellen om die maatregelen permanent in te voeren.”

  De ironisch genaamde mevrouw Freeland heeft zojuist bewezen waarom burgers hun regeringen nooit vrijheidsberovende noodbevoegdheden moeten laten grijpen. Regeringen, vooral autoritaire extreem-linkse regimes zoals de regering Trudeau, zullen hun nieuw verworven bevoegdheden niet zonder slag of stoot opgeven.

   

  CBC.ca bericht: Freeland zei donderdag dat financiële instellingen snel hebben gehandeld om de rekeningen te bevriezen van mensen die in verband worden gebracht met de demonstraties in Ottawa, waardoor een onbekend aantal demonstranten in financieel ongewisse blijft.

  Freeland beloofde in de komende dagen meer rekeningen offline te halen in een poging de organisatoren de middelen te ontnemen die zij nodig hebben om hun bezetting van de hoofdstad van de natie voort te zetten.

  Freeland, die ook minister van Financiën is, zei dat de RCMP en andere wetshandhavers inlichtingen hebben verzameld over de demonstranten van het konvooi en hun aanhangers, en die informatie hebben gedeeld met financiële instellingen om de toegang tot contant geld en cryptocurrency te beperken.

  De wet staat banken ook toe om donateurs van de GoFundMe en de GiveSendGo fondsenwervingscampagnes die dit protest hebben aangewakkerd, aan te merken voor sluiting van hun rekening. Freeland zei dat ze niet wilde ingaan op de “bijzonderheden van wie de rekeningen worden bevroren.”


  Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

  0 reacties :

  Een reactie posten