Het eerste “Corona Tribunaal” is in volle gang. Tijdens de openingsverklaringen deed advocaat Reiner Füllmich een opmerkelijke uitspraak over onze regeringen, schrijft Uncutnews.ch.

Dezelfde mensen die er 12 jaar geleden voor gezorgd hebben dat de Mexicaanse griep, die mild bleek te zijn, tot pandemie werd uitgeroepen door de definitie van het woord pandemie te veranderen, hebben deze Coronapandemie gecreëerd, aldus Füllmich.

Een van de doelstellingen van de pandemie was de aandacht af te leiden van de frauduleuze activiteiten van hun financiële industrie of financiële maffia, die door de Lehman-crisis aan het licht waren gekomen. De “Coronapandemie” diende hetzelfde doel, legde de advocaat uit.

Als wij destijds hun activiteiten hadden onderzocht, zouden wij ontdekt hebben dat zij al tientallen jaren onze schatkist plunderen, voegde hij eraan toe.

Wij zouden ook ontdekt hebben dat onze regeringen niet meer onze regeringen zijn, maar overgenomen zijn door het Economisch Wereldforum, dat sinds 1992 de Young Global Leaders voortbrengt, aldus Füllmich. Overigens, twee van de eerste Young Global Leaders waren Angela Merkel en Bill Gates.

De financiële maffia heeft kunnen opereren omdat politici medeplichtig zijn en profiteren van de misdaden, zei hij.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER Volg Frontnieuws op Telegram