Pfizer krijgt definitief voor 2,8 miljard mensen geen toelating van het Covid-”vaccin”

Datum:
 • donderdag 24 februari 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • De geneesmiddelenfabrikant Pfizer heeft zijn pogingen opgegeven.....

  Pfizer krijgt definitief voor 2,8 miljard mensen geen toelating van het Covid-”vaccin”


  (Door: uncutnews.ch – Vertaling: E.J. Bron)

  De geneesmiddelenfabrikant Pfizer heeft zijn pogingen opgegeven om in India een nood-toelating te krijgen voor zijn Covid-19-”vaccin”. De Indiase Central Drugs Standard Control Organization deelde mee dat haar deskundigen geen voorstander zijn van het “vaccin”, omdat er nog onderzoek wordt gedaan naar de in andere landen gemelde bijwerkingen.

  Indiase functionarissen hadden volgens Reuters al in februari 2021 van Pfizer de uitvoering van een veiligheids- en werkzaamheidsonderzoek in India geëist.

  “De onderneming legde haar voorstel voor een nood-toelating van het Covid-19 mRNA-vaccin BNT 162b voor aan de commissie. De commissie nam er notitie van dat er tijdens de post-marketing-fase gevallen van verlammingen, anafylaxie en andere zwaarwegende ongewenste bijwerkingen gemeld werden en de causaliteit van de gebeurtenissen met het vaccin onderzocht wordt”, berichtte de Indiase krant “ThePrint” onder verwijzing naar het protocol van de vergadering van de groep deskundigen op 3 februari.

  Zowel de vaccins van Pfizer als van Moderna werden in enkele onderzoeken met een verhoogd risico op myocarditis in verband gebracht.

  Ook in China kreeg het vaccin volgens Bloomberg nooit toestemming om te worden toegepast. Dat betekent dat de potentiële markt van de 1,45 miljard mensen in China en de 1,4 miljard mensen in India onbereikbaar lijkt te zijn voor Pfizer.

  De Chinese geneesmiddelenautoriteit National Medical Products Administration heeft echter het Pfizer-medicament Paxlovid voor volwassenen met een lichte tot middelzware Covid-19 en een verhoogd risico op een zware ziekte onder voorbehoud toegelaten, zoals Reuters berichtte.

  Hoewel andere geneesmiddelenfabrikanten, die op de Indiase markt wilden, daar proeven met het medicament uitvoerden, had Pfizer een uitzondering op de regel aangevraagd, die op elders uitgevoerde proeven berustte.

  “De verzamelde data werden door verschillende autoriteiten van toezicht bevestigd en ze hebben deze data aan de EUA meegedeeld”, verklaarde Pfizer tegenover Reuters in een verklaring.

  “Met het oog op onze uitsluitende prioriteit voor de verzorging van de staat verwachten we een bevestiging van de regering over de noodzakelijke leveringen, op basis waarvan wij de reguliere procedure zullen bespoedigen, zoals we dat in de hele wereld hebben gedaan”, zei men.

  De Indiase Central Drugs Standard Control Organization zei dat vertegenwoordigers van Pfizer niet bij ontmoetingen zouden zijn verschenen, nadat de aanvraag van de onderneming in december was ingediend.

  Pfizer antwoordde: “De vertegenwoordigers van de onderneming waren op grond van extreem korte aankondigingen van tevoren van enkele uren of minder niet in staat aan eerdere zittingen deel te nemen”, aldus “ThePrint”.

  “Op basis van het overleg in de vergaderingen en onze kennis van extra informatie, die de autoriteit van toezicht mogelijkerwijs nodig heeft, heeft de onderneming besloten haar aanvraag op dit moment in te trekken”, aldus Pfizer in een verklaring.

  Hoewel het Pfizer niet gelukt is de Indiase markt te veroveren, werd er volgens de BBC een nieuw, in Rusland geproduceerd vaccin genaamd Sputnik Light toegelaten.

  (Bron: westernjournal.com)

  Bron:
  uncutnews.ch

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten