Ontmaskerd: schokkende werkwijze GGD bij coronavaccinaties kinderen

Datum:
  • maandag 7 februari 2022
  • in
  • Categorie: , ,
  • De docu is alleen al via YouTube ruim 350.000 keer bekeken. 

     



    Ontmaskerd: schokkende werkwijze GGD bij coronavaccinaties kinderen


    Hoe gaat de GGD om met kinderen die geen idee hebben van de voor- en nadelen van een injectie tegen het coronavirus, en geen toestemming hebben van hun ouders? Journalist Sietske Bergsma en Gideon van Meijeren deden onderzoek en kwamen met schokkende onthullingen. De FvD-politicus: “Iedereen die ook maar iets geeft om de belangen van kinderen begrijpt dat dit zo snel mogelijk moet stoppen.”

    “Wat gebeurt er als een kind van onder de 16 zich meldt bij een priklocatie van de GGD, aangeeft dat het geen toestemming heeft van de ouders en ook nog eens duidelijk aangeeft dat het geen idee heeft wat nu de voor- en nadelen zijn van dat zogenaamde vaccin?” Met die vraag opent Van Meijeren de documentaire ‘Undercover bij de GGD‘ die vorige week in première ging.



    Het antwoord op die vraag vat presentator Flavio Pasquino in de studio van Blckbx.tv samen in aanwezigheid van de makers: “De uitkomst was stuitend. Bijwerkingen worden tot het land der fabelen verwezen en kinderen worden aangespoord om te jokken tegen hun ouders als ze dan toch bijwerkingen ervaren.”

    Journalist Annelies Strikkers zet de praktijken van GGD-medewerkers op een rijtje op Twitter: ‘GGD-artsen zetten minderjarige onder druk om te vaccineren .Verspreiden misinformatie over bijwerkingen en de werking van het vaccin. Helpen minderjarige met het verzinnen van smoesjes. Stellen geen controlevragen.’

    De reactie van de GGD op de documentaire volgde snel: De makers zouden GGD-medewerkers onterecht tot doelwit hebben gemaakt. Bovendien ‘gebruikten de videomakers een verwerpelijke methode’ waarmee ze de medewerkers met creatief knip- en plakwerk in een kwaad daglicht hebben gezet.

    Het Forum voor Democratie reageert met een statement op wat ze een ‘schandalige reactie’ noemt. De verklaring sluit af met: ‘De GGD zou de hand in eigen boezem moeten steken en toe moeten zeggen dat er alles aan gedaan gaat worden om de misstanden zo snel mogelijk op te lossen. Dit is de omgekeerde wereld.’

    Media

    Een korte DuckDuckGO-verkenning laat zien dat media zoals De Telegraaf en NRC hier niet over bericht hebben. Op het BNN-VARA gerelateerde blog Joop neemt Wouter Louwerens wel de ruimte om er commentaar op te geven. Hij noemt de docu een hoax in een stuk waar hij spreekt van ‘de verwarde publicist Sietske Bergsma en kamerlid Gideon van Meijeren, die ook wel bekend staat als complotmarmot.’

    Volkskrant-redacteur Maarten Keulemans laat er ook geen gras over groeien en gaat aan de slag met een draadje van twintig delen op Twitter. Hij schrijft dat hij het goed vindt dat er onderzoek wordt gedaan maar dat FvD het ‘verpakt in bergen antivax-onzin.’ Hij voegt er nog aan toe: #stick to the science.

    De docu is alleen al via YouTube ruim 350.000 keer bekeken. Het krijgt op social media, van bezorgde ouders, in FvD-kringen, en van mensen die sceptisch staan tegenover het coronabeleid van de overheid, veel aandacht. Bergsma denkt dat de documentaire nog meer stof zal doen opwaaien: “Ik denk dat de media het niet kunnen verzwijgen dit keer, dat de mensen dit allemaal gaan zien en opheldering willen. Dat zal op enig moment toch wel moeten.”

    Cafe Weltschmerz

    0 reacties :

    Een reactie posten