Door 
 DissidentNL 9-2-2022

De studie had betrekking op 1626 gevallen van myocarditis in een nationaal passief rapportagesysteem en toonde aan dat de percentages van myocarditis binnen 7 dagen na vaccinatie de verwachte percentages voor meerdere leeftijden en geslachten ruim overschreden.

De studie concludeert dat het aantal gevallen van myocarditis het hoogst was na de tweede vaccinatiedosis bij adolescente mannen van 12 tot 15 jaar.

“Op basis van de rapportage van passieve surveillance in de VS was het risico van myocarditis na het ontvangen van mRNA-gebaseerde COVID-19-vaccins verhoogd over meerdere leeftijds- en geslachtslagen en was het hoogst na de tweede vaccinatiedosis bij adolescente mannen en jonge mannen. Dit risico moet worden gezien in de context van de voordelen van COVID-19-vaccinatie.”

Dit komt nadat andere studies tot soortgelijke conclusies zijn gekomen.

In een andere studie, gepubliceerd in MedRxiv, ontdekten onderzoekers dat de huidige COVID-vaccins mogelijk gevaarlijker zijn voor kinderen dan COVID-19 zelf.

Uit de studie bleek dat nadat gezonde mannelijke kinderen hun COVID-19-vaccin hadden gekregen, de CDC-defined myopericarditis-cijfers minstens 6 keer meer kans gaven op hartproblemen dan het risico van een kind om in het ziekenhuis te worden opgenomen als gevolg van Covid-19.

“In plaats van pediatrische vaccinatiemandaten, kunnen de VS: 1) overwegen gegevens te verzamelen over de eerdere besmetting in deze leeftijdsgroep en/of 2) het voorbeeld van Duitsland, Zweden, Noorwegen en de WHO volgen en wachten met het definitief aanbevelen van de vaccinatie van kinderen met een laag risico tegen C19”

Het aantal ziekenhuisopnames voor kinderen van 5-17 jaar bedraagt ongeveer 6 per 100.000 voor COVID-19, terwijl het geschatte aantal ziekenhuisopnames voor griep in dezelfde leeftijdsgroep veel hoger ligt.

Bovendien worden, volgens een studie van de Stanford University, de COVID-19 ziekenhuisopnames bij kinderen veel te hoog ingeschat.

Bovendien meldde een team van Johns Hopkins-onderzoekers onlangs dat zij, na een grote steekproef van kinderen te hebben bestudeerd, nul COVID-doden hebben gevonden onder gezonde kinderen.

Dr. Marty Makary, een medisch expert en professor aan de Johns Hopkins School of Medicine, analyseerde ongeveer 48.000 kinderen onder de 18 jaar met de diagnose Covid van april tot augustus 2020. Makary en zijn team “vonden een sterftecijfer van nul onder kinderen zonder een reeds bestaande medische aandoening zoals leukemie.”

Het UK Health Security Agency (UKHSA) publiceert wekelijks een Covid-19 Vaccine Surveillance Report met cijfers over Covid-19-gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen per vaccinatiestatus.

Volgens de laatste rapporten van de UKHSA bedraagt het sterftecijfer voor Covid-19 bij niet-gevaccineerde jongeren onder de 18 0,1 sterfgeval per 100k niet-gevaccineerden, terwijl het sterftecijfer bij dubbel gevaccineerden onder de 18 0,33 sterfgeval per 100k volledig gevaccineerden bedraagt.

Deze cijfers tonen aan dat kinderen ten minste 70% van hun natuurlijke immuunrespons tegen de dood door COVID-19 hebben verloren, en dit wordt verder ondersteund door andere studies gepubliceerd in de VS, en gegevens gepubliceerd door het Office for National Statistics.

De regeringen van Zweden en Denemarken kondigden in oktober 2021 aan dat zij het gebruik van het Moderna COVID-19 vaccin voor jongere leeftijdsgroepen zouden pauzeren vanwege het “risico dat groter is dan de voordelen”.

De pauze werd ingeluid doordat beide landen studies aanhaalden die een hoog risico op ernstige bijwerkingen van het vaccin bij jongeren aantoonden, zoals myocarditis en pericarditis, wat ontstekingen in of rond het hart veroorzaakt.

Het Zweedse gezondheidsagentschap kondigde toen aan dat het zou stoppen met het geven van het Moderna-vaccin aan degenen die in of na 1991 geboren zijn, terwijl Denemarken het vaccin stopzette voor iedereen onder de 18.

“In de voorlopige gegevens … is er een vermoeden van een verhoogd risico op hartontsteking bij vaccinatie met Moderna,” zei de Deense gezondheidsautoriteit.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor: