Koninklijke hypocrisie: Koningin Elizabeth van Engeland heeft COVID en zij neemt Ivermectine om het te behandelen

Datum:
 • donderdag 24 februari 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  De koninklijke familie van Engeland heeft onlangs een grote oeps begaan nadat koningin Elizabeth, die naar verluidt “positief” getest is op het Wuhan coronavirus (COVID-19), betrapt is op het innemen van Ivermectine daarvoor.


  24-2-2022


  Terwijl het gepeupel geen toegang heeft tot Ivermectine omdat het “riskant” en “gevaarlijk” zou zijn, en niet door de regering goedgekeurd voor de Chinese griep, werd koningin Elizabeth bij een optreden in de media gezien met een doosje Stromectol in haar bezit, dat één van de merknamen voor Ivermectine is, bericht Ethan Huff.

  Backup:

  Videospeler
  00:00
  00:35

  Het lijkt bijna een parodie dat zoiets flagrant stoms en vanzelfsprekends door de verzorgers van koningin Elizabeth kon gebeuren, maar het gebeurde toch. Blijkbaar hebben de producers van het programma verzuimd naar de kleine lettertjes onder Stromectol te kijken om te zien wat het geneesmiddel eigenlijk is.

  “De Koningin heeft vandaag positief getest op COVID,” kondigde het Paleis aan. “Hare Majesteit ondervindt lichte verkoudheidsachtige verschijnselen, maar verwacht de komende week lichte taken op Windsor te kunnen blijven vervullen.”

  De 95-jarige, zo wordt ons verteld, was eerder in contact geweest met haar zoon, de Prins van Wales, die ook positief testte op de Chinese Griep.

  Ivermectine is goed genoeg voor de “elites,” maar niet geschikt voor u

  Volgens BBC News gaat de koningin door met “lichte taken” in Windsor terwijl zij “medische aandacht blijft krijgen.”

  De koninklijke matriarch zou ook “passende richtlijnen” volgen, wat voor haar blijkbaar betekent dat zij een geneesmiddel neemt waar het gewone volk dat zij overziet geen toegang toe heeft, omdat het alleen voor paarden is, volgens de U.S. Food and Drug Administration (FDA).

  De waarheid is natuurlijk dat de FDA Ivermectine al in 1996 voor menselijk gebruik heeft goedgekeurd. Degene die het middel in een grondmonster ontdekte, kreeg een Nobelprijs omdat het zo wonderbaarlijk doeltreffend is om het lichaam te bevrijden van virussen, parasieten en andere vervelende beestjes.

  Het is goedkoop, veilig en doeltreffend, en daarom moest Ivermectine, in wezen, verboden worden voor het grote publiek. Voor koninklijke elites schijnt Ivermectine echter het middel bij uitstek te zijn om de Covid griep te behandelen.

  Het positieve testresultaat van de Koningin kwam enkele dagen voordat Engeland plannen aankondigde om haar wettelijke verplichting te laten vallen dat iedereen die COVID oploopt zichzelf moet isoleren. De Koningin wilde dat blijkbaar niet doen, en wilde ook niet als hypocriet gezien worden omdat zij zich niet aan haar eigen speciale regels houdt.

  Zij heeft de kat echter uit de zak gelaten, door per ongeluk Ivermectine op het scherm te laten flitsen, zodat de hele wereld het kon zien. Nu weet de hele wereld dat de machthebbers Ivermectine voor zichzelf gebruiken, maar niet toestaan dat u en uw gezin er toegang toe krijgen.

  “Iedereen krijgt Ivermectine, behalve de ‘kleine mensen’,” zo verwoordde een commentator het.

  “De makers van Ivermectine hebben in 2015 de Nobelprijs gekregen voor de rol die het speelt bij het verminderen van menselijk lijden,” schreef een ander.

  “Hoe werden de mensen dan behandeld als het een ontwormingsmiddel voor paarden is? De waarheid is dat het parasieten bij mensen vernietigt, evenals bacteriële, schimmel- en virale infecties. De federale regering verstrekt het aan honderdduizenden mensen per jaar die naar de VS emigreren. Het behandelt een aantal infecties zeer goedkoop.”

  “Ik heb een boerderij en neem al het grootste deel van mijn leven Ivermectine, telkens als we verkouden of grieperig zijn,” zei iemand anders. “Het verdrijft het sneller dan wat dan ook. Het is een geheim onder de boeren, die elke dag met dit spul te maken hebben.”


  Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  IVERMECTINE DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

  2 reacties :

  Anoniem zei

  Misschien dat Hugo de Jonge en Rutte eens kunnen vertellen aan het Engelse Koninklijk huis dat Ivermectine toch echt verboden is waarop een boete van max. €150.000,00 staat of zou de Engelse Koningin dat niet hoeven te betalen aan de Engelse staat want ook daar is het middel streng verboden, zoals het eigenlijk in de hele wereld verboden is.

  Anoniem zei

  Dit filmpje bewijst helemaal niet dat QE dit middel gebruikt.

  Een reactie posten