‘Kapitein’ Erik de Vlieger pakt D66’er Sjoerd Sjoerdsma aan: “Een heel eng sujet”

Datum:
 • dinsdag 1 februari 2022
 • in
 • Categorie: ,
 • “Een heel eng sujet.” 


  Michael van der Galien 1-2-2022


   Sjoerd Sjoerdsma van D66 hield zich lange tijd stil op sociale media. De reden: hij informateur Johan Remkes neergezet als een dronken mafkees. Maar nu Twittert hij weer volop. Ondernemer en podcaster ‘Kapitein’ Erik de Vlieger pakt hem daarop aan: “Een heel eng sujet.” 

  D66’er Sjoerd Sjoerdsma is zonder twijfel één van de engste meest nare mannetjes in de Tweede Kamer. Hij is een belangrijke adviseur van Sigrid Kaag. Daarnaast was en is hij “campagneleider” voor zijn partij.

  In die hoedanigheid speelt Sjoerdsma de meest vieze spelletjes die je je maar kan indenken. De man gaat werkelijk over lijken.

  Tijdens de formatie kon iedereen dat zien. Hij overspeelde zijn hand namelijk. Hoe? Door informateur Johan Remkes in de media neer te zetten als een verdwaasde dronkelap die nog voor de lunch zwaar beschonken was.

  Sindsdien was Sjoerdsma publiek wat afwezig. Beter gezegd, hij verstopte zich.

  Helaas is hij nu terug. De man plaatst weer belerende tweets als een echte Deugman. Bah.

  Erik de Vlieger pakt Sjoerdsma aan

  Ondernemer, bekende twitteraar én podcaster Erik de Vlieger vindt daar wat van:

  “Die held van een Sjoerdsma durft weer te twitteren, zie ik. Na zijn Remkes geruchten alles even over laten waaien en weer opnieuw beginnen,” aldus De Vlieger. “Ik vind Sjoerdsma een heel eng sujet.”

  Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

  Daar is geen woord te veel aan gezegd, want dat is precies wat Sjoerdsma is.

  DDS

  0 reacties :

  Een reactie posten