Het EU-coronapaspoort blijft nodig ook als landen straks groen zijn

Datum:
 • maandag 21 februari 2022
 • in
 • Categorie: , , ,
 •  Corona is weg, het bestaat niet meer .....  Het EU-coronapaspoort blijft nodig ook als landen straks groen zijn


  EU-coronapaspoort blijftCorona is weg, het bestaat niet meer en de enige doden die zich voordoen op dat gebied zijn vaccinatiedoden.

  Maar, voor wie straks naar groene landen binnen Europa wil reizen heeft nog steeds een coronapas nodig.  Het zit heel geraffineerd in elkaar en de burgers slikken het allemaal als zoete koek want ze mogen weer dingen.

  Wat mensen waarschijnlijk niet beseffen is dat mensen die weigeren om mee te doen aan de QR-code maatschappij niet meer binnen Europa mogen reizen.

  De EU die ooit werd opgericht om vrij reizen mogelijk te maken is nu precies het tegenovergestelde, want volgens de Nederlandse overheid mag je alleen ‘vrij reizen’ met een coronapaspoort.

  Dit is wat de overheid schrijft op haar website:

  Wilt u reizen binnen de Europese Unie/Schengen? Dan heeft u coronabewijs nodig: een vaccinatiebewijs, een bewijs dat u bent hersteld van corona, of een negatieve testuitslag (testbewijs). Met CoronaCheck kunt u deze coronabewijzen laten zien.

  Bovenstaande is voor veel mensen misschien nog te begrijpen als er sprake zou zijn van een ernstige situatie.

  Maar, die ernstige situatie is voorbij en binnenkort kunnen we weer terug naar normaal, toch?

  Vergeet het maar, want de overheid schrijft verder het volgende op de website:

  De Europese landen hebben op dit moment een geel reisadvies (reizen is mogelijk, maar er zijn risico’s). Reizigers binnen de EU hebben een digitaal coronabewijs nodig: een vaccinatiebewijs, een bewijs dat u bent hersteld van corona, of een negatieve testuitslag (testbewijs). Dit blijft zo, ook als landen in de EU een groen reisadvies krijgen. Dit is op Europees niveau afgesproken.

  Dus als de nep coronapandemie helemaal weg is alsof die nooit heeft bestaan, dan blijft bovenstaande van kracht.

  Zoals gewoonlijk wordt er weer verwezen naar een hogere macht, dit keer in de vorm van de EU, waardoor het dan opeens acceptabel zou zijn om dat coronagedrocht nog in leven te laten.

  Gelukkig zijn er nu enkele landen die toch alle beperkingen hebben opgeheven zoals bijvoorbeeld Zwitserland. Daar kan je nu naar toe zonder coronapaspoort en zonder wat voor maatregelen dan ook.

  Dat is mooi, maar daarmee ben je er nog niet, want dan pakken ze je bij terugkomst in eigen land.

  15 februari 2022: Vanaf 25 februari heeft u altijd een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs nodig als u terugreist uit een land binnen de EU/Schengen. Ook als het coronarisico in dat land klein is.

  Nu weet je waarom ze dat EU-coronapaspoort voorlopig weer met een jaar hebben verlengd.

  Ook in ons land zijn er de nodige signalen dat het coronapaspoort een lang leven is beschoren als het aan de autoriteiten ligt:

  Tot nu toe was er een zogenaamde kritische commissie die adviseerde over hoe de corona app moeten worden ingezet.  Minister Ernst Kuipers (D66) van Volksgezondheid heeft nu ineens besloten deze commissie te ontbinden.

  Kees van der Staaij zegt er dit over:

  ‘De regering weigert te stoppen met de coronapas en de QR-code, maar de commissie die daarover onafhankelijk advies uitbrengt, moet al wel worden opgedoekt’, zegt Van der Staaij. Ook wijzen de drie Kamerleden op de 30 miljoen euro die het kabinet dit jaar uittrekt voor de doorontwikkeling van corona-apps.

  ‘Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat de kritische houding van de commissie een rol speelt bij het besluit de commissie op te doeken’, aldus van der Staaij.

  De corona infrastructuur blijft en zal niet meer weggaan als het aan de overheid ligt.

  Zij weten dingen die wij niet weten en één daarvan zal zijn dat zij nu al weten dat wij in de komende herfst/winter wederom te maken zullen krijgen met ‘een nieuwe gevaarlijke WEF corona variant’.

  NIBURU

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Corona loopt op zijn laatste benen want dat bedrog is niet meer vol te houden, maar.....de volgende crisis staat al weer voor de deur... de vogelgriep waar we allemaal weer tegen ingeënt moeten worden volgens de SS'ers van D'66. Maar we zijn nog lang niet klaar met prikken want er wordt wereldwijd alweer gesproken over de volgende pandemie... de pest en ja dan moet er ook weer op grote schaal 1, 2, of meer keren worden geprikt.
  Ze kunnen er beter een huis aan huis prikdienst van maken. Het voordeel van al die prikken is dat er minder gebouwd zal hoeven te worden want de autochtone bevolking wordt dood geprikt, de migranten hoeven niet geprikt dus die kunnen doorstromen in de woningen van de overledenen en zie daar, het Kalergiplan is werkelijkheid. https://www.vrijewereld.org/2020/07/31/het-kalergi-plan-de-omvolking-agenda-achter-massa-immigratie/

  Een reactie posten