Geert Wilders eist dat Hugo de Jonge en Mark Rutte opstappen: ‘Onvergeeflijk, zorgmedewerkers zijn overleden!’

Datum:
 • donderdag 17 februari 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  PVV-leider Geert Wilders wil dat Hugo de Jonge en Mark Rutte het kabinet allebei terstond verlaten. Dit omdat zij willens en wetens ouderen én personeel in de ouderenzorg aan hun lot hebben overgelaten zonder beschermingsmiddelen. 


  Michael van der Galien 17-2-2022


  Geert Wilders vindt het een grove schande dat uit berichtgeving van Nieuwsuur onomstotelijk blijkt dat het kabinet ouderen en hun verzorgend personeel bewust aan hun lot heeft overgelaten. In een OMT-advies werd gesteld dat beschermingsmiddelen niet nodig waren omdat het over “vluchtige contacten ging.” Naar nu blijkt is die zin aangepast onder druk van het kabinet. De échte reden dat de regering niet wilde dat het personeel beschermd moest worden was dat Nederland bakken met beschermingsmiddelen snel had verkocht aan China.

  Wilders: De Jonge en Rutte moeten opdonderen

  “Ik heb zelf in 2020 in ontelbare Kamerdebatten aandacht gevraagd voor het gebrek aan beschermingsmiddelen in onze verpleeghuizen,” aldus Wilders op Twitter. “Die waren verpatst aan China. Nu blijkt dat we zijn belazerd door het kabinet. Zorgmedewerkers zijn overleden. Dat is onvergeeflijk.”

  En niet alleen het personeel kwam in de problemen door het wanbeleid van het kabinet, dat gold ook voor de ouderen zélf. “Ook onze ouderen in verpleeghuizen werden ONNODIG besmet zoals de OVV stelt,” schrijft Wilders in een vervolgtweet.

  “Ongeveer de helft van alle coronadoden tot september 2020 waren inwoners van verpleeghuizen. En de Kamer werd voorlogen. Waarom zitten Rutte en De Jonge er nog? Waarom?”

   

  Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

  Het antwoord op die vraag is, natuurlijk: omdat de Nederlandse politiek corrupt tot op het bot is, de rechtsstaat is afgeschaft, en de democratie niet meer functioneert.

  DDS
  0 reacties :

  Een reactie posten