Britse data: Aanwijzingen voor geringe tot volledige ineffectiviteit van de vaccinaties

Datum:
 • zaterdag 19 februari 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • Deze data moeten als waarschuwing voor andere landen in de hele wereld dienen, in het bijzonder voor die regeringen die nog steeds aan het onjuiste idee vasthouden dat vaccins hen tegen Covid-19 zullen redden. Dat zullen ze niet.”
  Britse data: Aanwijzingen voor geringe tot volledige ineffectiviteit van de vaccinaties


  (Vertaling: E.J. Bron)

  Vorige maand al had de artsengroep “Uncensored Doctors” op basis van officiële data van de Britse regering de feitelijke ineffectiviteit van de Covid-19 vaccinaties bewezen. In een actuele video concretiseert de groep zijn beschuldigingen nu met meer data.

  Deze hebben betrekking op de periode tussen de 42e kalenderweek van 2021 en de 5e kalenderweek van 2022 (zie hier en hier). Bijgevolg was tussen de derde en vijfde week van dit jaar de wisseling van het injectieprotocol van twee naar drie vaccinaties te zien. In de derde week trad er ogenschijnlijk eerst een lichte verbetering van de effectiviteit op. Deze lijkt op de situatie in de 42e kalenderweek van 2021 – met dit verschil dat de destijds beweerde effectiviteit bij de 18- tot 29-jarigen zich deze keer niet herhaalde, significant geringer was en de week daarna alweer negatief was. In de vijfde week verslechterde de effectiviteit nog meer.

  De artsen van de “Uncensored Doctors” zeggen hierover het volgende:

  Deze data moeten als waarschuwing voor andere landen in de hele wereld dienen, in het bijzonder voor die regeringen die nog steeds aan het onjuiste idee vasthouden dat vaccins hen tegen Covid-19 zullen redden. Dat zullen ze niet.”

  Bovendien zou men het vermoeden van medisch deskundigen serieus moeten nemen dat het immuunsysteem van de gevaccineerden beschadigd en sterk verminderd zou worden. Een aanscherping van de vaccinatieplicht, zoals in Canada of Australië, zou de infectie van de bevolking met Covid-19 niet verhinderen.

  Gezien deze inzichten verbaast het niet dat de Britse regering alle maatregelen beëindigt en ook niet langer vasthoudt aan de vaccinatiecampagne. De groep komt tot de conclusie:

  Sinds het begin van Covid-19 in de westelijke wereld hebben de politieke leiders gefaald. Gezondheidsbeambten hebben gefaald, journalisten hebben gefaald, academici en wetenschappers hebben gefaald, rechters hebben gefaald. Wij, het volk, moet zijn wil tot uiting brengen en ons van de verwoestende aanmatiging van de politici en uit de hand gelopen bureaucraten bevrijden. …De enige mogelijkheid om deze medische tirannie te stoppen, bestaat erin dat we ons verzetten en onze stem verheffen. Zeg gewoon: ´Nee!´.”

  Bron:
  report24.news

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  1 reacties :

  Anoniem zei

  aan de hoogste boom knopen die mannen.

  Een reactie posten