‘Bank Run in Canada als gevolg van Trudeaus martial law’?

Datum:
 • donderdag 17 februari 2022
 • in
 • Categorie: ,
 • Straks ook Nederland als het WEF zijn zin krijgt
   ‘Bank Run in Canada als gevolg van Trudeaus martial law’?

  Social Media meme.

  —————————————————————————————————————————————–

  Volgende fase staatsgreep World Economic Forum tegen het Westen in Canada van start gegaan

  —————————————————————————–

  (05.00) – De linksliberale Canadese premier Justin Trudeau heeft zich definitief ontpopt als een keiharde fascistische dictator door het afkondigen van martial law tegen de volkomen vreedzame en breed gesteunde truckersprotesten. Zijn extreme besluit dat de overheid nu op ieder willekeurig moment zonder gerechtelijk bevel de bankrekeningen van mensen in beslag mag nemen, lijkt volgens sommige nog onbevestigde berichten een onmiddellijk bank run in het land te hebben veroorzaakt.

  Volgens tal van social media berichten wordt er zóveel geld van de banken afgehaald, dat de websites van alle grote Canadese banken (Royal Bank, Bank of Montreal en CIBC Bank) op dit moment allemaal offline zijn.

  ‘Onderweg naar huis ben ik bij de bank gestopt om al mijn geld eraf te halen, behalve genoeg om direct af te laten schrijven zoals verzekeringen,’ Twittert iemand. ‘Ik hoorde het stel voor mij, Oost Europees, eveneens honderdduizenden opvragen. Slechts twee klanten, bijna een half miljoen. Goed gedaan, junior!’

  Nu het Canadese regime een totaal wetteloze tirannie is geworden en het volk feitelijk vogelvrij heeft verklaard, vertrouwen de burgers hun overheden en banken niet meer. Terecht denken velen dat als de overheid zomaar het ingezamelde geld voor de truckers in beslag kan nemen en hun rekeningen kan blokkeren, dat ook met hen kan gebeuren als ze het wagen het niet met Trudeau eens te zijn.

  Canadezen mogen trouwens ook niet meer vrij het land verlaten. Dat mag ook enkel als aan alle strenge regels van Trudeau is voldaan. Social Media worden nu net als in China streng gecensureerd. De vrijheid van meningsuiting is volledig verdwenen – behalve natuurlijk voor degenen die de ‘mening’ van Trudeau verkondigen.

  Straks ook Nederland als het WEF zijn zin krijgt

  Wat in Canada gaande is, namelijk de volgende stap in de staatsgreep door het mensvijandige World Economic Forum van Klaus Schwab, kan op korte tot middellange termijn ook de Verenigde Staten en de Europese Unie worden verwacht. De slogan van het WEF luidt immers:

  ‘You’ll own nothing’

  En onder dat ‘niets’ vallen behalve uw financiën en bezittingen ook AL uw vrijheden en zeggenschap, inclusief het recht te mogen besluiten over uw eigen lichaam en gezondheid.

  Het ‘you’ll be happy’ gedeelte kunt u gerust vergeten. De enige die hier blij van zullen worden zijn de huidige machthebbers, met Klaus Schwab, Bill Gates en George Soros voorop, plus al hun lakeien in de nationale en internationale politiek.

  Canada is nu ‘uitverkoren’ om een nieuwe fase in te luiden naar de allerhardste, meest onmenselijke communistische dictatuur die deze planeet ooit heeft gekend. Ik geef u op een briefje dat dit in Nederland óók kan gaan gebeuren indien zowel burgers, bedrijven, instituten als wetshandhavers niet massaal vreedzaam in opstand komen en NEE zeggen tegen deze opzettelijke vernietiging van alles wat na de Tweede Wereldoorlog is opgebouwd.

  Trouwens, wie gelooft – behalve de usefull idiots en alle profiteurs van deze zieke toestanden – de dagelijkse loze beloften van ‘onze’ leiders nog? Ik heb al zóveel mensen gehoord die hondsziek zijn geworden na de boostershot, voor wie dit echt de druppel is voor hun laatste beetje vertrouwen. ‘Het heeft helemaal niets geholpen! Ze hebben gewoon gelogen. Bij mij komt de spuit er niet meer in!’ Of ‘Ik heb vier testen achter elkaar gedaan; twee waren positief, twee negatief. Ze bekijken het maar met hun quarantaine, dit slaat echt helemaal nergens meer op.’

   

  Xander

  (1) Hal Turner Radio Show
  (2) Ezra Levant

  2 reacties :

  Dekker zei

  Het wordt buigen of barsten voor de, tenminste wat er nog over is, vrije Westerse wereld. Als ik zie wat er in heel veel landen voor NAZI maatregelen getroffen worden denk ik dat we veroordeeld worden tot onderdrukking en de bedelstaf.
  Hoe kan het bestaan dat Overheden alles in het werk stellen om iedere burger koste wat kost geïnjecteerd te krijgen met experimentele middelen waarvan inmiddels is bewezen dat ze niet werken, sterker nog , ze verwoesten de menselijke immuunsystemen is inmiddels gebleken.
  Dat kan alleen maar duiden op boze opzet. Ik hoop van ganser harte dat ik het mis heb.

  Anoniem zei

  Wie een beetje de koers van het goud in de gaten houdt zal zien dat die koers omhoog spuit en dat is een verontrustende gang van zaken voor de mensen met wat spaargeld gezien de torenhoge inflatie.

  Een reactie posten