Waarom er werkelijk jacht gemaakt wordt op Hans-Georg Maaßen

Datum:
 • donderdag 6 januari 2022
 • in
 • Categorie: ,
 • Onderzoek? De angst is te groot  dat Bhakdi en Burkhardt gelijk zouden kunnen hebben...........   Waarom er werkelijk jacht gemaakt wordt op Hans-Georg Maaßen  (Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

  Het maakt mij eerlijk gezegd helemaal niks uit of en hoe deze geruïneerde, politiek compleet overbodig geworden CDU ruzie maakt en zichzelf demonteert. En mijn sympathieën met de door Merkel ontslagen chef van de binnenlandse veiligheidsdienst Georg Maaßen (foto) blijven ook binnen de perken. Desondanks is het goed dat hij zijn CDU ergernis bezorgt.

  Bijvoorbeeld met het delen (!!) van een video van Prof. Sucharit Bhakdi, waarin deze het resultaat van een onderzoek op 15 dode mensen schetst, dat Bhakdi samen met de hoog aanzien genietende patholoog Prof. Arne Burkhardt op wens van de familieleden op deze doden had uitgevoerd. Waarom deze wens? Omdat bij alle overledenen de verdenking bestond dat de dood een gevolg van de “vaccinatie” geweest zou kunnen zijn.

  Het resultaat van de onderzoeken is schokkend. Op één persoon na werden bij alle 14 anderen in de ontlede organen massale aanwijzingen op dodelijke werkingen van de “vaccins” van verschillende producenten geanalyseerd. Prof. Bhakdi, een veelvuldig onderscheiden microbioloog, heeft de video onder de titel “Het bewijs is er: vaccinatie verwoest het immuunsysteem” gepubliceerd.

  De conformistische media was en is dit wakker schuddende, uiterst alarmerende onderzoek van twee wetenschappers, die boven elke verdenking staan daarmee een troebel politiek soepje te willen koken, geen bericht waard. Maar tot nu toe is er ook niemand onder de gespecialiseerde medici bereid en in staat om de inzichten van Bhadi en Burkhardt te weerleggen.

  En exact daarin is het enorme schandaal gelegen, niet in het delen van de video door het CDU-lid Maaßen. Wanneer de huidige minister van Gezondheid, Karl Lauterbach, erop staat: “Er moet snel een vaccinatieplicht komen”, dan is dat gezien het onderzoek van de beide professoren in feite een oproep tot het toebrengen van lichamelijk letsel door schuld met mogelijke dodelijke gevolgen. Dat de Duitse vereniging voor pathologie zich nu distantieert van de video, omdat deze niet “wetenschappelijk gefundeerd” en een “persoonlijke meningsuiting” zou zijn, moet als erbarmelijke reactie beoordeeld worden.

  Mochten Bhakdi en Burkhardt namelijk daadwerkelijk ongefundeerd of onvoldoende gefundeerd zo´n zware verdenking en beschuldiging gepubliceerd hebben, dan zou tegen de wetenschappers met het oog op de “vaccinatie” van miljoenen Duitsers direct een onderzoek gestart moeten worden en zouden hun onderzoeken onderworpen moeten worden aan een nauwkeurige, in het openbaar gecommuniceerde controle. Als en omdat dit echter blijkbaar niet gebeurt, kan er maar één conclusie mogelijk zijn: deze consequenties worden met opzet geschuwd, omdat de angst te groot is dat Bhakdi en Burkhardt gelijk zouden kunnen hebben. En als dat zo zou zijn, dan zouden de gevolgen niet alleen in Duitsland dramatisch zijn.

  Bron:
  pi-news.net
  Door: Wolfgang Hübner

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten