Nieuwe arrestatie klokkenluider Huig Plug hypocriet?

Datum:
 • donderdag 6 januari 2022
 • in
 • Categorie:
 •  Vanochtend op 6 januari 2022 werd klokkenluider van Justitie Huig Plug wederom gearresteerd door de politie in Den Haag.


  6-1-2022


  De arrestatie vond vanochtend plaats op Het Plein. De politie zegt dat hij gearresteerd werd „omdat hij zich niet hield aan het contactverbod met de minister-president dat hem door de rechter was opgelegd”. Dit is hypocriet te noemen terwijl eerder deze week op zondag 2 januari Antifa, notabene onder begeleiding van politie, een verfbom tegen het kantoor van het Forum Voor Democratie mocht gooien. De arrestatie is hiermee hypocriet te noemen.

  Huig Plug werd in november 2021 al gearresteerd en veroordeeld wegens het publiceren van tweets die bedreigend op Hugo de Jonge en Mark Rutte overkwamen. Huig Plug werkte in het gevangenisziekenhuis in Scheveningen en heeft nadat er een onveilige werksituatie ontstond hierover melding gedaan bij zijn leidinggevende. Echter werden de signalen van Huig Plug, en andere medewerkers van het gevangenisziekenhuis, niet serieus genomen. Huig Plug claimt ook dat minister Hugo de Jonge rapporten heeft vervalst, waardoor de problemen, nu jaren later, in het gevangenisziekenhuis nog steeds niet zijn opgelost.

  Afgelopen zondag was er een Antifa demonstratie en hebben ze onder politie begeleiding een verfbom gegooid tegen het hoofdkantoor van het Forum Voor Democratie. Hieronder ziet u de beelden.

  De dubbele maten waarmee momenteel gewogen wordt is hypocriet te noemen. Een ander goed voorbeeld van deze hypocrisie is burgemeester Halsema van Amsterdam die op 30 mei 2020 een demonstratie van Black Lives Matter liet door gaan. In het clipje hieronder ziet u het fragment.

   

  0 reacties :

  Een reactie posten