Verweg van de civilisatie en volledig gevaccineerd: corona-uitbraak onder onderzoekers in Antarctica

Datum:
 • zondag 2 januari 2022
 • in
 • Categorie:
 • Besmet ondanks vaccinatiebescherming

  (Vertaling: E.J. Bron)

  Indrukwekkender kan de ineffectiviteit van de corona-vaccinatie nauwelijks bewezen worden dan deze dagen op het “Princess Elizabeth Polar Research Station” (foto) in Antarctica. Daar besmetten minstens 16 van de 25 aanwezige en volledig van de buitenwereld afgesloten levende onderzoekers zich met het corona-virus – ondanks volledige “vaccinatiebescherming” en negatief testen op het virus.

  Besmet ondanks vaccinatiebescherming

  Meer dan de helft van het personeel van het Belgische onderzoeksstation op Antarctica is al met corona besmet. Terwijl er op het station zowel een vaccinatie- als testplicht geldt. Alle onderzoekers waren volledig gevaccineerd en negatief getest.

  Men vermoedt nu dat “nieuwkomers” zeven dagen na hun aankomst verantwoordelijk waren voor de uitbraak. Bijzonder lachwekkend: de sowieso volledig geïsoleerd levende onderzoekers moeten zichzelf nu verder isoleren, omdat de zieken apart van de contactpersonen in quarantaine moeten.

  Dat gevaccineerden ondertussen vatbaarder zijn om zich met corona te besmetten dan ongevaccineerden, kan ook het RKI niet meer verzwijgen, vooral wat betreft de nieuwe “Omicron-variant”.

  Bron:
  unser-mitteleuropa.com

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)  0 reacties :

  Een reactie posten