Vaccinatie tegen Covid-19. 1000 wetenschappelijke studies over zwaarwegende ongewenste werkingen van de anti-Covid-vaccins

Datum:
 • zondag 16 januari 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Deze vaccins zijn giffen. Er bestaan geen echte vaccins.
  Vaccinatie tegen Covid-19. 1000 wetenschappelijke studies over zwaarwegende ongewenste werkingen van de anti-Covid-vaccins  (Vertaling: E.J. Bron)

  De voor de ontdekking van AIDS met de Nobelprijs voor Geneeskunde onderscheiden viroloog professor Luc Montagnier werd woensdag 12 januari 2022 in het parlement van Luxemburg uitgenodigd om te praten over het vaccin. Ook de genetica Alexandra Henrion-Caude was aanwezig.

  Luc Montagnier zei in zijn toespraak:

  “Deze vaccins zijn giffen. Er bestaan geen echte vaccins. mRNA maakt het mogelijk zijn boodschap ongecontroleerd in het hele lichaam te transcriberen. Niemand kan voor een ieder van ons zeggen waar deze boodschappen zullen eindigen. Daarom is dit een verschrikkelijke onbekende. Meer dan een jaar geleden werd er een artikel gepubliceerd, waarin stond dat deze mRNA´s prionen bevatten. Ze zijn in staat om op onvoorziene wijze te zorgen voor veranderingen in proteïnes.

  De 3 vaccins Pfizer, AstraZeneca en Moderna bevatten een kunstmatig gewijzigde sequentie. Daarom is er een bekend risico voor de menselijke gezondheid. Als arts vind ik het nog belangrijker dat er een discussie over de medische ethiek komt, zoals gedefinieerd wordt door het principe van Hippocrates ´Primum non nocere´ (ten eerste geen kwaad doen).

  We moeten de ethiek van de geneeskunde respecteren om te verzorgen en te genezen, maar wat er nu gebeurt, is het exacte tegendeel. Nu staan we voor een massale campagne met marketingregels om producten te verkopen en door te drukken die doden.”

  (De video van de toespraak van Luc Montagnier voor het Luxemburgse parlement werd op YouTube geplaatst, maar binnen een minuut verwijderd. Nu handelen de sociale media giganten duidelijk antidemocratisch en in samenwerking met Big Pharma en de regeringen)

  Bron:
  direktdemokratisch.jetzt

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  h/t “Bas”

  0 reacties :

  Een reactie posten