RKI bewijst: Gevaccineerden vatbaarder voor Omicron dan ongevaccineerden

Datum:
 • zaterdag 1 januari 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  En opnieuw dienen de “samenzweringstheoretici” gelijk te krijgen:
  RKI bewijst: Gevaccineerden vatbaarder voor Omicron dan ongevaccineerden


  (Vertaling: E.J. Bron)

  En opnieuw dienen de “samenzweringstheoretici” gelijk te krijgen: personen die zich de experimentele corona-vaccinaties lieten toedienen, lopen meer gevaar met de Omicron-variant besmet te worden dan ongevaccineerden. En het zal niet bij Omicron blijven – zoals gevreesd hebben de corona-vaccinaties het immuunsysteem van de gevaccineerden blijvend beschadigd!

  Het bewijs voor deze aanname wordt door niemand minder dan het Robert-Koch-Instituut geleverd:

  Het RKI vermeldt op pagina 14 van zijn actuele wekelijkse bericht dat 95,6% van de positief op de Omicron-variant geteste personen, bij wie de vaccinatiestatus bekend was, de status “volledig gevaccineerd” bezat. 27% van de “volledig gevaccineerden” had zich zelfs een “booster-vaccinatie” laten toedienen. Slechts 186 van de in totaal 4206 geregistreerde gevallen met een bekende vaccinatiestatus waren ongevaccineerd.

  Geen wonder dat het corona-regime nu meer met dreigingen en meer hersenspoeling door voortdurende manipulatie in de afhankelijke media moet reageren. Met argumenten conform de waarheid komen deze mensen niet meer verder. De vrees om eerstdaags voor de rechtbank te staan hijgt hen in de nek – daarom raken ze steeds meer verzeild in dictatoriale maatregelen.

  Bron:
  unser-mitteleuropa.com

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten