Project Veritas – Corona-virus gemanipuleerd in Wuhan

Datum:
 • zaterdag 15 januari 2022
 • in
 • Categorie: ,
 • Project Veritas heeft documenten gepubliceerd waaruit blijkt dat overheidsdiensten in de VS in het geheim de opwerking van het Corona-virus uit vleermuizen tot SARS-CoV-2 financierden. Tevens werd een verbod op werkzame medicijnen bekokstoofd.


  DOOR  · 15 JANUARI 2022


  De documenten in kwestie komen voort uit een rapport van het Defense Advanced Research Projects Agency, beter bekend als DARPA, dat verborgen was op een uiterst geheime, gedeelde hard drive. DARPA is een agentschap onder het Amerikaanse ministerie van Defensie dat verantwoordelijk is onderzoek in technologie met potentiële militaire toepassingen. Project Veritas heeft tevens een belastend rapport opgedoken – aan de inspecteur-generaal van het ministerie van Defensie – van majoor Joseph Murphy van de US Marine Corp, een voormalige DARPA-fellow.

  De DARPA-documenten nemen wel de laatste twijfel weg omtrent de oorsprong van het Coronavirus, zoals eerder (‘Komt Corona uit een laboratorium? Alles wijst er op’) op Veren of Lood beschreven, mede aan de hand van een omvangrijke publicatie van de Amerikaanse journalist Nicholas Wade en The New York Post. Overigens werden de Twitter-accounts van Project Veritas en hun journalist Eric Spracklen – je verwacht het niet – direct na publicatie uit de lucht gehaald..

  Het nieuwe bewijsmateriaal toont in detail hoe de organisatie EcoHealth Alliance in de VS miljoenen ontving van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), onderdeel van de National Institutes of Health (NIH), voor risicovol onderzoek aan het Wuhan Institute of Virology. Dit gebeurde in het geheim en zonder dat andere autoriteiten hiervan op de hoogte waren gebracht. De Amerikaanse Senaat doet inmiddels onderzoek naar de gang van zaken, waarbij NIAID-directeur Anthony Fauci meermalen in zijn leugens verstrikt raakte.

  Uit de militaire documenten blijkt dat EcoHealth Alliance in maart 2018 DARPA benaderde voor financiering voor het uitvoeren van onderzoek naar het oppeppen van door vleermuizen overgedragen coronavirussen. Het voorstel, genaamd Project Defuse, werd door DARPA verworpen vanwege bezorgdheid over de veiligheid en het idee dat het in strijd is met het geldende onderzoeksmoratorium voor onderzoek naar Gain of Function (GoF).

  Volgens de documenten ging het NIAID, onder leiding van Fauci, door met het onderzoek in Wuhan, China en op verschillende locaties in de VS, waaronder North-Carolina. Het geheime onderzoek was gericht op het creëren van een influenza-, MERS- en SARS-virussen die besmettelijk zijn voor mensen en hun mogelijke geschiktheid als biowapen. Het oorspronkelijke vleermuisvirus was dat overigens geheel niet of nauwelijks, blijkt nu weer.

  Meineed
  Dr. Fauci heeft herhaaldelijk onder ede beweerd dat de NIH en NIAID niet betrokken zijn geweest bij functiewinstonderzoek met het EcoHealth Alliance-programma. Maar volgens de documenten die door Project Veritas zijn verkregen en die uiteenzetten waarom het voorstel van de EcoHealth Alliance werd afgewezen, classificeerde DARPA het onderzoek zeker als functiewinst. Hoewel in 2014 een moratorium op dit uiterst risicovolle onderzoek was afgekondigd, lijkt alles erop te wijzen dat het stiekem werd voortgezet. De regering-Obama keurde de financiering voor de creatie van biologische SARS-wapens opnieuw goed begin 2017, vlak voordat Trump als president aantrad.

  Het rapport van majoor Murphy gaat verder met het detailleren van grote bezorgdheid over het COVID-19-programma voor versterking van de virus-functie, het verbergen van documenten, de onderdrukking van potentiële geneeswijzen, zoals ivermectine en hydroxychloroquine, en het belang voor Big Pharma van de lucratieve ontwikkeling van experimentele mRNA-vaccins en de risico’s van het testen op onwetende proefkonijnen.

  In een YouTube-video die dit verhaal beschrijft, maandagavond gepubliceerd, stelde James O’Keefe, CEO van Project Veritas, een fundamentele vraag aan DARPA:

  Wie bij DARPA heeft de beslissing genomen om het originele rapport te begraven? Ze hadden waarschuwingen kunnen afgeven aan het Pentagon, het Witte Huis of het Congres, wat misschien deze hele pandemie had kunnen voorkomen, die heeft geleid tot de dood van 5,4 miljoen mensen wereldwijd en veel pijn en lijden heeft veroorzaakt voor vele miljoenen anderen.

  Project VeritasInmiddels zijn ook e-mails van Fauci en diens club opgegraven waaruit blijkt dat men het beter vond om te verzwijgen dat de oorsprong van het virus en de fatale mutatie in het laboratorium in Wuhan moesten worden gesitueerd, zo bleek tijdens de hoorzittingen in de Senaat. De Obama-getrouwen vonden het echter meer opportuun om de zaak zó te framen dat zij het indertijd in de hetze tegen Trump konden gebruiken. Veelvuldig en welbewust werd dit aldus ook gelekt naar en uitgespeeld in het linkse mediakartel in de VS, dat kwispelstaartend in de rij stond om hieraan mee te werken.

  De volgers van de Nederlandse MSM, die braaf het anti-Trump-sentiment verkondigen, krijgen vanzelfsprekend weer weinig mee van dit verhaal. Ook over de hoorzittingen in de Senaat wordt uiterst mondjesmaat c.q. niet bericht, want het laatste waar media zin in hebben is om ‘wappies’ en ‘complotdenkers’ ook maar de schijn van enig gelijk te geven. Tegelijkertijd verzwijgen ze daarmee wat mogelijk één van de grootste schandalen van deze eeuw aan het worden is…


  Meer over de ontwikkelingen richting een plicht u te laten inenten, vaccinatiedwang en een vaccinatiepaspoort leest u hier. Meer feiten en opinies over vaccinatie tegen Corona vindt u hier. Het Corona-virus (Covid-19), de wijze van aanpak van Corona en haar sociale en economische gevolgen vindt u hier.

  Eerder werden door Project Veritas andere zaken onder deze link aan het licht gebracht.  1 reacties :

  Anoniem zei

  Met dank aan Obama de geweldige die dat allemaal mogelijk heeft gemaakt,
  na Biden de slechtste president ooit van de VS. De democraten verlaten steeds meer het zinkende schip. In Nederland zijn ze nog niet zo ver. Daar denken de VVD'ers nog steeds dat ze op een liberale partij stemmen, dat ze zo langzamerhand geconfronteerd worden met een extreem links beleid hebben de schapen nog niet door, dat komt hopelijk nog wel bij een aantal kiezers.

  Een reactie posten