Politiegeweld was pure uitlokking – Max von Kreyfelt en Arno Wellens

Datum:
 • zondag 9 januari 2022
 • in
 • Categorie: , , ,
 •  Het gewelddadige optreden van de politie in Amsterdam afgelopen zondag de 2de van januari, was buiten alle proporties.   Max von Kreyfelt en Arno Wellens

  Wat volgens de organisatoren, de ‘grootste mars van de menselijke verbinding’ moest worden, ontaardde ondanks de aangekondigde staking van de ME, in een regelrechte veldslag. In deze aflevering blikken Max von Kreyvelt en Arno Wellens terug op deze dag.

  Een groot deel van deze nieuwsbrief staat in het teken van dit steeds buitenissigere, ongelegitimeerde politiegeweld. Want dat deze explosie van overheidsagressie in naam van volksgezondheid en virusbestrijding ook maar enigszins te billijken valt, laat staan geloofwaardig is, wordt metterdag onhoudbaarder. Gelukkig neemt het verzet niet alleen getalsmatig toe, het wordt ook steeds meer verenigd en onkrenkbaar. En dat stemt ons alleszins hoopvol.

  Max von Kreyfelt, oprichter van Café Weltschmerz


  Café Weltschmerz

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Nederland onder Rutte en zijn extreem linkse maten is diep weggezakt in een moeras waar met deze politici niet meer uit te komen is. De bevolking gaat het pas beseffen als buiten de torenhoge brandstofprijzen het leven nog veel duurder wordt.
  OZB gaat 10% omhoog, boodschappen zijn onbetaalbaar, we gaan rekening rijden en ga zo maar door, er is geen ontkomen meer aan. Rutte en Kaag voeren uit wat zijn vriend in het kwaad Klaus Swab hem beveelt en Rutte en Kaag doen dat met graagte.

  Een reactie posten