Pfizer, Moderna, AstraZeneca: We willen geen vaccin voor gordelroos, maar ons geld terug!

Datum:
 • zondag 9 januari 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • Maar het was een loze belofte, een leugen…

   

  Pfizer, Moderna, AstraZeneca: We willen geen vaccin voor gordelroos, maar ons geld terug!


  (Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)


  In Frankrijk zorgen op dit moment uitspraken van Mourad Boudjellal, voormalig uitgever van strips, ex-president van de rugbyclub Toulon (driemaal Europees kampioen) en nu aan het hoofd van de voetbalclub Hyères, voor ophef. Hij heeft niet alleen zware kritiek op de corona-politiek van Macron, maar ook vooral op de farmaceutische concerns, die de Covid-spuiten ontwikkeld en aan ons als een oplossing voor de corona-crisis verkocht hebben.

  De gezondheidspas zou net zo nutteloos zijn als het vaccin: “Laten we niet vergeten wat er werkelijk aan de hand is: Covid was voor het vaccin een ziekte die bij 99% van de mensen niet tot de dood leidde. En nu wordt ons verteld dat alleen dankzij het vaccin 99% van de mensen overleeft: wat een leugen!”

  Covid “is en was nooit zoals de pest”, aldus Mourad Boudjellal, die zelf gevaccineerd is.

  Oppervlakkige emoties in plaats van rationaliteit

  De hele mislukte corona-politiek zou een teken voor een maatschappij van oppervlakkige emoties en ontbrekende rationaliteit zijn: men zou enkele uitzonderingsgevallen van mensen, die een zwaar verloop van de ziekte hadden of er zelfs mee gestorven zijn, gepresenteerd hebben, om daarna al die buitenproportionele maatregelen te nemen. Dat zou typisch zijn voor een “samenleving van de emoties” – of om het met een vergelijking te zeggen:

  Wanneer aan ons een slachtoffer van een zwaar verkeersongeval in het parlement gepresenteerd zou worden, dan dan zegt: “Kijk, vanwege de auto kan ik niet lopen”, dan zouden we in een samenleving van de emoties ook alle autoverkeer verbieden. Het is net alsof men tegen ons gezegd zou hebben: “Het zal de hele tijd regenen.” De eerste maanden, als we niet nat willen worden, blijven we thuis. Daarna gaan we na een tijdje met een paraplu naar buiten. En dan gaan we leven, zelfs zonder paraplu. Ik denk dat we met het oog op deze Omicron-variant, met het oog op Covid we misschien zouden moeten overwegen om een einde te maken aan de paniek en de overlevingsangsten.”

  Beurswaarde met 600% gestegen

  De farmaceutische concerns hebben handig gebruik gemaakt van deze emotionalisering om geld te verdienen. Wat betreft Mourad Boudjellal hebben ze zich echter niet gehouden aan hun hun directe en impliciete beloftes over de werkzaamheid van het vaccin tegen Covid:

  “Men moet tegen Pfizer, Moderna en AstraZeneca zeggen: geef het geld terug! Tussen hetgeen jullie aan ons verkocht en beloofd hebben en de realiteit gaapt nog steeds een enorme kloof.”

  Dat zou ook geleden voor de beloftes van de politiek en de indruk die de grote media wekten:

  “Mij werd verteld dat er een einde zou komen aan Covid, omdat Pfizer het vaccin gevonden zou hebben. Deze belofte werd op elke tv-zender gedaan. Dat ging toen zo ver dat de beurswaarde voor de desbetreffende ondernemingen met 600% steeg.”

  Maar het was een loze belofte, een leugen…

  Geheimhouding door Pfizer en von der Leyen

  In de VS lijkt Pfizer nu vanwege zijn geheimzinnige gedoe rondom het Covid “vaccin” echt in moeilijkheden te komen: “Een federale rechtbank in Texas heeft gelast dat het federaal bestuur de toelatingsdata voor het Pfizer-vaccin binnen acht maanden moet publiceren. Het weeds daarmee de bedoeling van de autoriteiten af om deze data 76 jaar en langer achter slot en grendel te houden…

  In Duitsland en Europa wordt eveneens geruzied om de transparantie van de toelatingsprocedures voor de op dit moment toegelaten vaccins. Zo weigert de Europese Commissie nog steeds het publiek te informeren over over de via WhatsApp gevoerde onderhandelingen tussen de voorzitster van de Europese Commissie en de chef van Pfizer. De Europese Commissie verklaarde over de eisen om het verloop van de onderhandelingen openbaar te maken, dat ze deze correspondentie helemaal niet zou bezitten. SMS en andere korte berichten zouden “van nature een kort leven hebben en in principe geen belangrijke informatie over de politiek, de activiteiten of de beslissingen van de commissie bevatten…

  Anders dan in de VS bestaat er in de Europese Unie tot nu toe geen vooruitgang bij het transparant maken van de toelatings- en aankoopprocedures voor corona-vaccins”. (bron)

  Pfizer en de vaccinatie tegen gordelroos

  In Duitsland neemt de woede op ondernemingen zoals Pfizer nu nog meer toe. Op Twitter beklagen zich duizenden gebruikers:

  “De corona-vaccinatie van Pfizer en BioNTech veroorzaakt in veel gevallen gordelroos, waartegen Pfizer en BioNTech nu een mRNA-vaccinatie op de markt brengen. Is zodoende een soort gelddrukmachine voor Pfizer en BioNTech.”

  “Je laat je tegen corona vaccineren, ontwikkeld daardoor gordelroos, die je nog nooit had, en Pfizer/BioNTech reageert daarop met de ontwikkeling van een nieuw vaccin tegen gordelroos! Uiteraard op mRNA-basis! Dat noem ik nog eens vooruitgang!”

  Mochten de farmaceutische reuzen ook met deze coup succes hebben, dan zullen ze uiterlijk over een jaar willen aandringen op een “vaccinatie” die ons tegen de bijwerkingen van de gordelroos-vaccinatie moet beschermen…

  Bron:
  philosophia-perennis.com
  Door: David Berger

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  2 reacties :

  Dekker zei

  Minister Kaag is besmet met Corona wijst de test ui is vandaag te lezen op het nieuws. Allereerst is zo langzamerhand bekend dat de PCR test helemaal niet bedoeld is als test tegen Corona omdat het ieder virus detecteert. Aangezien er miljoenen virussen zijn zult u begrijpen dat de test is bedoeld om angst te zaaien en nergens anders voor.
  Bovendien mag verwacht worden dat Kaag 2x gevaccineerd is en gezien haar leeftijd de booster heeft gekregen, maar ze zal wel zoutoplossingen hebben gekregen en zeker geen vaccin. Eens te meer blijkt nu dat deze Regering iedere keer heeft gelogen want of het geval van Kaag nu wel of niet waar is, hiermee geeft de Regering zelf aan dat de vaccinaties voor geen meter helpen anders kan Kaag niet positief testen.

  Anoniem zei

  Pim Fortuyn zei eens: Zalig zijn de onnozelen van geest".
  Eigenlijk luidt het gezegde: Zalig zijn de onwetenden waar mee een laatdunkende uitdrukking bedoelt wordt die je zelden op jezelf betrekt, maar altijd over anderen gaat. Het betekent meer van "De zielepoten weten niet beter, je kunt ze het niet kwalijk nemen". Kortom, vermeerder je kennis, één van de weinige zaken waarvan bewezen is dat het nut aan je leven geeft op aarde.
  In Nederland gaat dat gezegde op het ogenblik op voor 50% van de bevolking die met smart op hun vierde, vijfde en zesde booster zitten te wachten.

  Een reactie posten