Het ‘vaccin’kaartenhuis stort in elkaar: Europese geneesmiddelenregulatoren veranderen abrupt van koers over boosters

Datum:
 • woensdag 12 januari 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Dit zou u moeten beangstigen als u een mRNA-booster hebt genomen. Vorige maand gaf het Europees Geneesmiddelenbureau toestemming voor boosters IEDERE DRIE MAANDEN:  12-1-2022  Vandaag, nog geen vijf weken later, en nauwelijks 24 uur nadat de CEO van Pfizer een vierde dosis bagatelliseerde, zeggen ze dat ze denken dat frequente boosters misschien niet veilig zijn:


  Wat is er veranderd? Welke gegevens hebben ze sinds 9 december gezien? vraagt Alex Berenson.

  Dierstudies? Rapporten over bijwerkingen? Epidemiologische gegevens? Of is dit gewoon een overvloed aan voorzichtigheid – voorzichtigheid die er vorige maand niet was?

  De tijd van verdoezelen en misleiden is voorbij. Honderden miljoenen mensen in de Verenigde Staten en Europa hebben mRNA-boosters gekregen.

  Zij verdienen de waarheid te weten.

  “Ik ben zo blij dat er niets van die rotzooi in mij zit,” schrijft iemand in Berenson’s commentarensectie.

  “Ik vind het zeer amusant als ik hoor beweren dat “anti-vaxxers” beïnvloed worden door “verkeerde informatie”. Alsof we ook maar enige reden hebben om de FDA op haar woord te geloven. Ze zijn verre van onfeilbaar onder de beste omstandigheden. Herinnert iemand zich Fen-Phen? Seldane? Vioxx? Allemaal getest onder normale omstandigheden en goedgekeurd door de FDA. Allemaal teruggetrokken vanwege gevaarlijke, onvoorziene neveneffecten.

  Ik neem zelfs geen nieuw antihistaminicum tot het na 10 jaar is vrijgegeven voor OTC [over de toonbank, red]. Waarom zou ik in godsnaam experimentele injecties nemen die met “warp speed” zijn ontwikkeld? Nope,” schrijft een ander.


  Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

  0 reacties :

  Een reactie posten