HELp zelf een “handje” mee

Datum:
 • donderdag 27 januari 2022
 • in
 • Categorie: , , , ,
 •  Rutte en consorten nemen nu zogenaamd een ‘enorm risico’… Koopmans vindt het zelfs ‘heel spannend’…
  HELp zelf een “handje” mee


  (Door: Drs. E.N. Schilder)

  En allemaal op basis van de door hèn uitgeklede zorg en IC-capaciteit! Hoe dom denken deze WEF-gestuurde trekpoppen nu eigenlijk dat we zijn? Denken zij nu werkelijk dat NIET steeds meer mensen wakker worden en zien wat zij en hun mede-WEF-marionetten kunstmatig in stand proberen te houden? Denken zij nu wèrkelijk dat er nog miljoenen mensen zijn die hun ‘adviezen’ en geboden nog naleven of geloven? Dat nog steeds NÍEMAND ziet wat zij angstvallig proberen vol te houden om hun ‘geloofwaardigheid’ te behouden en ‘gezichtsverlies’ te voorkomen door nog steeds (!) een hoge sterftekans te blijven faken door een verkoudheidsvirus dat zogenaamd, uitsluitend in Nederland (!)  nog ‘levensgevaarlijk zou zijn? Hoezo is een ‘hogere besmettingsgraad’ van een bewezen ZEER MILDE virus-variant NÈT zo gevaarlijk als de allereerste versie? En hoe gevaarlijk was DIE eerste variant nu eigenlijk? Cijfermatig gezien!? Hoezo zouden we notoire leugenaars tòch moeten blijven geloven? Sodemieter toch op! Misschien dat de domste en hardnekkigste anderhalve paardenkop aan NOS- en NPO-kijkers er nog intrapt, maar verder helemaal niemand meer! Iedereen is klaar met jullie en jullie manipulatieve leugens! Stelletje Nazi-gedrochten!

  Los staand van de virus-leugens en het (dagelijkse NOS/NPO/RTL en SBS6) leugen-virus, zien veel mensen helaas nog steeds het grotere plaatje niet of weigeren eenvoudig te geloven dat er daadwerkelijk zulke in-en-in slechte mensen bestáán. Het goede hieraan is, dat dit is gebaseerd op hun eigen goedheid. Zij hebben een goede inborst en gaan uit van hoe zij zèlf zijn. Uitgaande echter van wat de Nazi’s tijdens de Tweede Wereldoorlog hebben aangericht onder de Europese bevolking, de Joden, Roma en Sinti en gehandicapten, is dit pure NAÏVITEIT!

  Deze mensen WETEN of geloven eenvoudig NIET wat Klaus Schwab tijdens een interview in Frankrijk LETTERLIJK (!) heeft gezegd. Kennen zij deze geboren ZOON van een Nazi (!) en de betreffende beelden niet? Doen zij het af alsof het de zoveelste onzin-praat van een geestesziek, onbeduidende persoon is? Of kijken zij uit gemakzucht gewoon weg van wat er binnenkort aan zit te komen…? Wat zal de schok DÀN groot voor ze zijn als ze ‘ineens’ midden in het vierde ‘industriële tijdperk’ staan waar ze al die tijd blind aan meegewerkt hebben. Een nieuw tijdperk waar grote industriëlen bepalen wat u kunt en (nog) mag doen… ofwel: het VIERDE RIJK, het nieuwe, inmiddels wereldwijd georganiseerde NAZI-tijdperk dat, ingegeven door Klaus Schwab, de Nieuwe Wereld Orde beHELst. Een tijdperk met levenslange lockdowns, zowel fysiek als psychisch geweld en een heus burgeroorlog-slagveld met uiteindelijk slavernij als gevolg voor de overlevenden. Een wereld waar ZIJ via het ‘doodenge virus’ al hebben kunnen pionieren en ‘oefenen’ en ú anderzijds al hebben laten wennen aan wat ZIJ ‘het nieuwe normaal’ noemen. Het ‘nieuwe normaal’, dat bestaat uit levenslange lockdowns en fysiek en psychisch geweld… geleid door een IJSKOUDE (!) mondiale organisatie (NWO) die inmiddels is geïnfiltreerd binnen de VN, de WHO, de EU, NGO’s en talloze westerse regeringen en voor u en mij dit ‘nieuwe normaal’ denken te kunnen gaan bepalen.

  Een ‘normaal’, waarin slechts een klein groepje wanhopige lafaards dat bang is om te sterven, gechipt en wel, de slavenarbeid voor de elite – in ruil voor hun leven – ‘mag’ uitvoeren, zodat ‘de elite’ als prinsen (of zien zij zichzelf inmiddels als goden?) in een voor hèn perfecte wereld kunnen leven. De rest van de bevolking is dan allang geëlimineerd. Ze hebben namelijk maar ongeveer een half miljard slaven nodig om aan HÙN behoeften te kunnen voldoen… Dat betekent een uitroeiing van ruim ZEVEN MILJARD (!) mensen voor hùn ideale wereld… Wordt dàt bedoeld met  ‘Build it back better’…?

  Chip-verplichting

  De vaccinatiedwang en aanstaande ‘vaccinatie’-verplichting (door de EU opgelegd en als eerste ingevoerd in Nazi-Österreich) is slechts de opmaat naar een al spoedige, door de EU verplicht te implanteren QR-chip in úw lichaam. “Eerst in kleding”, zoals Schwab zegt, “dan in de hand en uiteindelijk in de hersenen”, zodat u direct aan een door HÈN bestuurd 5G (of hoger) netwerk gekoppeld wordt. De ‘kleding-stap’ heeft men echter al overgeslagen. De QR-chip wordt inmiddels namelijk al op vrijwillige basis door tatoeëerders in de hand ingebracht. Handig (!), zo’n geïmplanteerde QR-chip waarmee u eenvoudig toegang heeft tot uw huis, uw auto, uw koelkast, uw computer en uw bankgegevens..? Of is het handig voor criminelen die door uw hand af te hakken of de chip met een stanleymes uit uw hand te snijden eenvoudig toegang krijgen tot ÚW huis, auto, computer en bankgegevens…?

  En WÀT gebeurt er straks als de wereldwijd Verenigde Nazi’s van Schwab uw hersenen DAADWERKELIJK kunnen besturen? Gaan zij daar DÀN ineens WÈL ‘ethisch’ mee om…? Of kunnen zij u dan nòg gemakkelijker ‘beïnvloeden’, FYSIEK hersenspoelen en uiteindelijk aanzetten tot zelfvernietiging – zoals Jim Jones zijn Amerikaanse sekte ‘People’s Temple’ nog middels een ouderwetse hersenspoeling aanzette tot zelfmoord – ? Ofwel: dat zeven miljard mensen elkaar vernietigen als ZIJ de knop omzetten, zoals ‘gelovigen’ dat nu doen na hun ‘heilige’ islamitische hersenspoeling? Hoe kunt u ‘mensen’ die al decennia lang overal in de wereld – zogenaamd op humane en democratische gronden – heel bewust oorlogen en vluchtelingenstromen orkestreren (VN/EU) in vredesnaam WÈL vertrouwen als zij straks, middels een chip(-verplichting), ook úw hersenen kunnen besturen…? Schwab en zijn dure, nooit gekozen, maar tòch van uw belastinggeld betaalde callgirl von der Leyen werken hier in elk geval hard aan!

  Bevrijd uzelf uit deze toekomstige HEL/agenda 2030! Vernietig de WEF, vernietig de EU en vernietig alles en iedereen die aan dit vierde ‘industriële tijdperk/vierde NAZI-RIJK (!) meewerkt! Pak ze op en breng ze naar Mars! Laat ze dáár hun eigen wereldje maar creëren. Zij doen dit niet voor een betere wereld voor ú, zij doen dit voor een betere wereld voor ZICHZÈLF! We worden misleid, gemanipuleerd en inmiddels ‘geregeerd’ door volslagen narcistische psychopaten die zich goden wanen en ú als slaven gebruiken. Tenminste, als u net als voor de Nazi’s in de Tweede Wereldoorlog NIET gehandicapt of van een bepaalde (deze keer BLANKE) afkomst bent, want “de nieuwe mens moet namelijk WÈL productief zijn”, zoals Schwab dat in hoogst eigen persoon in het interview zegt.

  Door:
  Drs. E.N. Schilder
  (voor www.ejbron.wordpress.com)  0 reacties :

  Een reactie posten