FDA keurt booster-vaccinaties voor kinderen vanaf 12 jaar goed – zonder klinische data

Datum:
 • donderdag 6 januari 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Kinderen worden nauwelijks door zware Covid-ziektes getroffen.
  FDA keurt booster-vaccinaties voor kinderen vanaf 12 jaar goed – zonder klinische data


  (Vertaling: E.J. Bron)

  Elke voorzichtigheid bij het toedienen van de omstreden Covid-vaccins bij kinderen werd bij de FDA nu blijkbaar definitief in de wind geslagen: maandag werd een persverklaring gepubliceerd volgens welke in de VS booster-vaccinaties met het Pfizer-vaccin toegelaten zouden zijn voor kinderen vanaf 12 jaar – en dat al na vijf maanden. Klinische data over de werking en de veiligheid kon men echter niet formuleren.

  De beslissing werd over de hoofden van de onafhankelijke deskundigenraad heen genomen. Dat is niet verrassend – want deze raad had namelijk in september de booster-vaccinaties voor gezonde mensen boven de 16 jaar afgewezen. Om een dergelijke slechte pers voor de opfis-vaccinaties bij kinderen en jongeren te vermijden, heeft men de deskundigen deze keer dus gewoon genegeerd.

  De toelating is volgens de FDA gebaseerd op data uit Israël, volgens welke bij zegge en schrijve 6.300 booster-vaccinaties bij 12- tot 15-jarigen nog geen nieuwe gevallen van bijvoorbeeld myocarditis of pericarditis opgetreden zouden zijn.

  Bij medici stuit deze beslissing van de FDA op massaal onbegrip. Dr. Vinay Prasad, professor aan de afdeling epidemiologie en biostatistica van de Universiteit van Californië in San Francisco, constateert bijvoorbeeld:

  De beslissing om miljoenen kinderen, zonder ook maar enige data betreffende de effectiviteit, te boosteren, zonder te weten of de voordelen of risico´s overwegen, zou ik nooit van de FDA hebben verwacht.”

  De kinderarts Dr. Michelle Perro stelde tegenover “The Defender” vast:

  Deze nieuwste immuun modulerende therapie, de mRNA-vaccinatie, heeft al laten zien dat het negatieve multisystemische consequenties voor de gezondheid van kinderen heeft, zoals blijkt uit de eigen databank van de CDC.”

  Volgens haar moet de experimentele gen-therapie bij kinderen onmiddellijk gestopt worden. Ze wijst erop dat de gen-vaccinaties bij kinderen volgens de eigen data van Pfizer, waarin de data van kinderen en volwassenen met elkaar vermengd werden, niet voldoende onderzocht werden. Zij kijkt heel kritisch naar de bestanddelen van de vaccins – bovendien zou het niet alleen onacceptabel zijn hoeveel kinderen al onder gedocumenteerde bijwerkingen van de vaccins, zoals hartontstekingen, lijden, maar ook immoreel. Per slot van rekening worden kinderen nauwelijks door zware Covid-ziektes getroffen.

  Bron:
  report24.news

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten